Πολιτική

Δημοτικές εκλογές 2023 – Βόλος: Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε κατάπτυστη δήλωση για τον Στέφανο Κασσελάκη

Σε δηλώσεις του για τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, έκανε ένα κατάπτυστο σχόλιο για το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. 

Ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε αρχικά σχεδόν στο σύνολο του πολιτικού συστήματος λέγοντας «εγώ είμαι ένας από εσάς. Δεν έχω κάποιο πτυχίο κορνιζαρισμένο, δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός. Αυτοί που είναι κατέστρεψαν τη χώρα».

Στη συνέχεια επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ, λέγοντας ότι αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, ασχολούνται με τον Κασσελάκη λέγοντας «τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης, ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να τα κάνουμε που..δες;».

Αναλυτικά είπε ο Αχιλλέας Μπέος:  «Θα πω ότι εγώ ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε. Μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας και λέω τα πράγματα όπως είναι. Αντιμετωπίζω όλα τα προβλήματα στο κάθε σπιτικό στον κάθε άνθρωπο. Εκφράζομαι ελεύθερα όπως λέει και το Σύνταγμά μας.
Και συνέχισε διερωτώμενος: Ξαφνικά τα τελευταία 40 χρόνια ποιοι κυβερνήσαν την Ελλάδα; Γιατροί και δικηγόροι. Αυτοί χρεοκόπησαν την πατρίδα μας και χρεοκόπησαν τον λαό.
Και έχεις κάποιες εκπομπές κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται να τρελαίνεσαι με τον Κασσελάκη.
Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα υιοθετήσω δυο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@δες;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στις εκλογές για τη νέα Κεντρική Επιτροπή – Ποιοι εκλέχθηκαν
Θεαματική είναι η πρωτιά του Συντονιστή της Ομάδας Προγράμματος, Λευτέρη Καρχιμάκη αλλά και ο τερματισμός του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Θανάση Γλαβίνα στη δεύτερη θέση
Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Πρωτοφανής επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Σεβαστίδη: «Είστε ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης»
«Η επιλογή σας να στοχοποιείτε τους συνηγόρους των οικογενειών θυμάτων και εμένα προσωπικά ως συνήγορο που ενοχλεί, δεν είναι δικαστική, αλλά βαθιά καθεστωτική και βρόμικη», αναφέρει η Κωνσταντοπούλου
Ζωή Κωνσταντοπούλου 23
Πρωτιά για τον «προεδρικό» Λευτέρη Καρχιμάκη - Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων για τη νέα Κεντρική Επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ
Η προεδρική πλευρά εξασφαλίζει ως φαίνεται εκ νέου τη μερίδα του λέοντος στην Κεντρική Επιτροπή, εκλέγοντας γύρω στα 160 μέλη και ποσοστό γύρω στο 60%
Τρίτη ημέρα εργασιών του 4ου τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του taekwondo στο Παλαιό Φάληρο, Κυριακή 29 Μαρτίου 2026. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)