Πολιτική

Διπλό χτύπημα από Δ. Καμμένο: Δεν θα ξυρίσουμε και μουστάκι – Κατάπτυστη η αντίδραση Γαβρόγλου

Παρά τα όσα έγιναν γνωστά χθες μετά την συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, ότι δηλαδή ο Πάνος Καμμένος τράβηξε αυτιά σε όσους από το κόμμα του ενισχύουν τα σενάρια περί ρήξης, ο συνεπώνυμός του βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος με δυο εμφανίσεις σήμερα έριξε λάδι στην φωτιά.

«Οι ΑΝΕΛ δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι» δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος, στην πρώτη του εμφάνιση στον ΑΝΤ1. «Η αγάπη υπάρχει πολιτικά, υπάρχει μια σύμπλευση αλλά οι ΑΝΕΛ δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι. Έχουμε κάποιες αρχές που δεν θα παραβούμε ποτέ. Απαντάμε στις προκλήσεις, δεν βγήκαμε να κατηγορήσουμε συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντα οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάποια παράπονα και εμείς, κυρίως εγώ απαντώ», είπε.

Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Καμμένος εεμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ. Λάβρος.

Για το Σκοπιανό είπε ότι θα είναι τουλάχιστον ξεπούλημα αν περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Μάλιστα πρόσθεσε ότι «Δεν θα είναι μια συνηθισμένη ημέρα αν περάσει η συμφωνία για το Σκοπιανό. Θα σημάνει κάποιες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό».

Εκεί όμως που ανέβασε πολύ τους τόνους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ήταν όταν αναφέρθηκε στην αντίδραση Γαβρόγλου για τα θρησκευτικά.

Τη χαρακτήρισε «κατάπτυστη» και πρόσθεσε: «είναι σκοταδιστές και ακραίοι θεολογούντες οι δικαστές;».

Ο κ. Καμμένος συνέχισε την επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Πάντα είμαστε αμυνόμενοι σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Βγαίνουν με τους 53 και λένε ότι δεν αντέχουν τη συνεργασία ή με τον Ξυδάκη που λέει ότι πρέπει να ξαναδούμε τη σχέση μας. Όσοι το θέλουν αυτό μπορούν να αποχωρήσουν. Δεν κάνουν καλό αυτές οι δηλώσεις και πάντα θα τις απαντάμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σακελλαροπούλου: Δεν παρέλαβα ποτέ ηχητικό των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών – Παυλόπουλος: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς
«Τα συγκεκριμένα πρακτικά δεν συνοδεύονταν από ηχητικό αρχείο, είναι μόνο το γραπτό, ανυπόγραφο κείμενο», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου 5
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 2
Θάνος Πλεύρης για μεταναστευτικό: Τέλος στο παραμύθι με τις μωρομάνες, μην ανησυχείτε εμείς δεν θα φτιάξουμε ξανά Μόριες
«Η Αριστερά ζητά να καταγράφεται και να χορηγείται άσυλο σε όλους. Αυτή τη στιγμή, 3 εκατ. άνθρωποι περιμένουν στις ακτές της Λιβύης. Καταλαβαίνετε τι ζητάτε;» είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης στη Βουλή 9
Ευάγγελος Βενιζέλος σε Γιώργο Γεραπετρίτη για το μεταναστευτικό: Γιατί η κυβέρνηση έπρεπε τώρα να προκαλέσει τη συζήτηση για το άρθρο 15 της ΕΣΔΑ;
«Ο ίδιος όμως προσυπέγραψε και υποστήριξε την επίσημη κυβερνητική δήλωση ότι λαμβάνονται μέτρα «κατά παράβαση των υποχρεώσεων που προβλέπονται στη Σύμβαση»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος 14