Πολιτική

Διπλό χτύπημα από Δ. Καμμένο: Δεν θα ξυρίσουμε και μουστάκι – Κατάπτυστη η αντίδραση Γαβρόγλου

Παρά τα όσα έγιναν γνωστά χθες μετά την συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, ότι δηλαδή ο Πάνος Καμμένος τράβηξε αυτιά σε όσους από το κόμμα του ενισχύουν τα σενάρια περί ρήξης, ο συνεπώνυμός του βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος με δυο εμφανίσεις σήμερα έριξε λάδι στην φωτιά.

«Οι ΑΝΕΛ δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι» δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος, στην πρώτη του εμφάνιση στον ΑΝΤ1. «Η αγάπη υπάρχει πολιτικά, υπάρχει μια σύμπλευση αλλά οι ΑΝΕΛ δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι. Έχουμε κάποιες αρχές που δεν θα παραβούμε ποτέ. Απαντάμε στις προκλήσεις, δεν βγήκαμε να κατηγορήσουμε συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντα οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάποια παράπονα και εμείς, κυρίως εγώ απαντώ», είπε.

Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Καμμένος εεμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ. Λάβρος.

Για το Σκοπιανό είπε ότι θα είναι τουλάχιστον ξεπούλημα αν περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Μάλιστα πρόσθεσε ότι «Δεν θα είναι μια συνηθισμένη ημέρα αν περάσει η συμφωνία για το Σκοπιανό. Θα σημάνει κάποιες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό».

Εκεί όμως που ανέβασε πολύ τους τόνους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ήταν όταν αναφέρθηκε στην αντίδραση Γαβρόγλου για τα θρησκευτικά.

Τη χαρακτήρισε «κατάπτυστη» και πρόσθεσε: «είναι σκοταδιστές και ακραίοι θεολογούντες οι δικαστές;».

Ο κ. Καμμένος συνέχισε την επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Πάντα είμαστε αμυνόμενοι σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Βγαίνουν με τους 53 και λένε ότι δεν αντέχουν τη συνεργασία ή με τον Ξυδάκη που λέει ότι πρέπει να ξαναδούμε τη σχέση μας. Όσοι το θέλουν αυτό μπορούν να αποχωρήσουν. Δεν κάνουν καλό αυτές οι δηλώσεις και πάντα θα τις απαντάμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στο «Λευκό Παλάτι» του Ερντογάν ο Μητσοτάκης: Οι «κόκκινες γραμμές» της Αθήνας και οι επιδιώξεις των δύο ηγετών
Ο Τούρκος πρόεδρος θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν του πρωθυπουργού και της ελληνικής αντιπροσωπείας, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσκληθεί και ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Κυριάκος Μητσοτάκης – Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Επτά χρόνια συναντήσεων, από το Λονδίνο και τον Βόσπορο έως το «ναυάγιο» της Νέας Υόρκης
Από το 2019 έως σήμερα, ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Τουρκίας έχουν βρεθεί επανειλημμένως στο ίδιο τραπέζι, με κάθε ραντεβού να αποτυπώνει τις απόπειρες επαναπροσέγγισης
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
22
Κίμπερλι Γκιλφόιλ για τις 100 ημέρες ως πρέσβης: Ανεβάσαμε τη στρατηγική συμμαχία ΗΠΑ – Ελλάδας σε ιστορικά νέα ύψη
«Υπό την ηγεσία του Προέδρου Τραμπ, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μεγάλους στόχους και τους υλοποιούμε», λέει η Γκιλφόιλ σε βίντεο για τις 100 ημέρες της στην Αθήνα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ