Πολιτική

Δυο παρεμβάσεις μέσα σε λίγες ώρες του Κασσελάκη «στο Κόκκινο» – «Άντε πάλι»

«Στασίδι» στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο» φαίνεται να έχει πιάσει ο Πρόεδρος του Κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, όπως λέει και ο λαός.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ είχαν απολυθεί 4 δημοσιογράφοι του σταθμού. 

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση των παρουσιαστών οι οποίοι με έκπληξη άκουσαν ότι στην τηλεφωνική γραμμή είναι πάλι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον έναν εξ’ αυτών να ακούγεται να λέει: «άντε πάλι».

Ο κ. Κασσελάκης επανέλαβε ότι «η βάση του κόμματος θέλει να γίνουμε κυβερνητική αριστερά. Δεν είναι εύκολη απόφαση ούτε για μένα» αναφερόμενος στην απόφασή του να ζητήσει δημοψήφισμα από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για την αποπομπή του Στέφανου Τζουμάκα, Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα.

Μίλησε για την σημερινή του περιοδεία στην Πελοπόννησο. «Έχω ήδη πάει Μεγαλόπολη, Καλαμάτα. Τώρα πάω Τρίπολη. Το κόμμα θα ανήκει στην κοινωνία, θα οργανωθεί από την κοινωνία, από κάτω προς τα πάνω. Έχουμε χάσει 600.000 συμπολίτες μας στις τελευταίες κάλπες. Πρέπει να τους κερδίσουμε».

Ακούστε την νέα παρέμβαση

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι «αυτό που κάνει η ΝΔ είναι το άκρον άωτο της αλαζονείας. Από τις ανεξάρτητες αρχές μέχρι τους ελεύθερους επαγγελματίες που φορολογούν ωμά».

Αναφερόμενος στα Τέμπη και τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, υπογράμμισε: «Ποιος μιλάει έτσι ρε παιδιά; Ποιος άνθρωπος μιλάει έτσι; Είναι στην κοσμάρα τους. Αν σκέφτεσαι έτσι, είναι έγκλημα. Μου θύμισε τον πρωθυπουργό που δεν μπορούσε να πει μία συγγνώμη μετά από αυτό το έγκλημα».

Στην επισήμανση ότι η λέξη «αρρώστια» που χρησιμοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης στην on camera δήλωσή του «χτύπησε πολύ βαριά», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είπε: «Καλά κάνετε και ασκείτε κριτική. Κατανοητό. Το βασικό είναι να είμαστε ένα υγιές κόμμα που θα δίνει συντροφικότητα, όχι να προσβάλλει χωρίς λόγο όλα τα μέλη του. Μία συντροφικότητα, μία ανεκτικότητα. Αυτό είναι το υγιές. Αυτόν επιβραβεύουμε».

Ερωτηθείς αν βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση η παρέμβασή του, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε: «Να αφουγκραστούμε τη βάση του κόμματος. Η βάση του κόμματος θέλει να γίνουμε κυβερνητική αριστερά. Το οποίο σημαίνει πολλά πράγματα για πάρα πολλούς. Πίστεψέ με δεν είναι εύκολη απόφαση ούτε για μένα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
Σαμαράς: Το ενδεχόμενο νέου κόμματος, η σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη, το «ουδέν σχόλιο» από Μαξίμου και οι «γαλάζιοι» ψίθυροι
Απάντησε και στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο κ. Μητσοτάκης όταν είχε μιλήσει για «πατριώτες της φακής και του καναπέ», σημειώνοντας ότι «αυτά είναι όλα δείγματα αλαζονείας και θεσμικής απρέπειας»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 68
Ο Αντώνης Σαμαράς μιλά για πρώτη φορά δημόσια μετά τον θάνατο της κόρης του: «Ευχαρίστησα τον Θεό για τα 34 χρόνια που είχαμε τη Λένα μας»
«Η απώλεια της Λένας είναι μια κατάσταση βιωματική που με φέρνει ακόμη πιο κοντά σε αυτούς τους γονείς» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός για τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
Αντώνης Σαμαράς και Λένα Σαμαρά
Ο Αντώνης Σαμαράς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη δημιουργία νέου κόμματος - Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Όταν λάβω τις αποφάσεις μου, όποιες κι αν είναι αυτές, θα τις εξηγήσω καθαρά και ξάστερα στον ελληνικό λαό», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς
371