Τι κι αν κοντεύει να κλείσει τα 93 του χρόνια;
Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, αποδεικνύει στην πράξη πως ο καθένας είναι όσων ετών αισθάνεται!
Ο Μανώλης Γλέζος ήταν ο ομιλητής σε εκδήλωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης προς την Ελλάδα που ιδρύθηκε στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας.
Η Επιτροπή έχει ως στόχο φυσικά την διεκδίκηση για λογαριασμό της Ελλάδας των Γερμανικών οφειλών και ιδρύθηκε μάλιστα από Γερμανούς πολίτες.
Την συγκέντρωση και την ομιλία του Μ. Γλέζου, κάλυψε το Γερμανικό κρατικό κανάλι ARD, τηλεοπτικά δίκτυα από άλλες ευρωπαικές χώρες και από την Ιαπωνία, με την ομιλία του να διαρκεί περίπου 10 λεπτά.
Ωστόσο την έκπληξη την κράτησε για αργότερα ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος με ανεξάντλητη ενέργεια έσυρε το χορό υπό το άκουσμα παραδοσιακών νησιώτικων τραγουδιάων, ενώ έκανε μέχρι και… φιγούρες!
Δείτε το βίντεο: