Πολιτική

Δημοψήφισμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τα ΜΜΕ ότι τρομοκρατούν τους πολίτες!

Το Γραφείο Τύπου ταυ ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του «σχετικά με την στάση ΜΜΕ για το δημοψήφισμα» σημειώνει ότι «μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση του Κοινοβουλίου για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος μερίδα των μέσων ενημέρωσης ξέγραψαν κάθε δεοντολογία -όχι ότι ήταν και… φανατικοί- και τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ του «ναι».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί αυτήν την μερίδα των ΜΜΕ ότι έχει «μοναδικό σκοπό να τρομοκρατήσει τους πολίτες με μονομερείς ειδήσεις και εκπομπές όπου συμμετέχουν δήθεν «αντικειμενικοί» αναλυτές».

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά το σύστημα διαπλοκής και θα τιμήσει την ιστορία του: Θα επαναλάβει το OXI στους εκβιασμούς, το OXI στον οικονομικό πόλεμο που του κάνουν, το OXI στο φόβο. Και θα νικήσει».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης κατά του Διονύση Σαββόπουλου ακόμη και μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδοποιού: «Ρε ουστ που θα πηγαίναμε και στην κηδεία»
Ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε ότι ο μεγάλος τραγουδοποιός τον είχε αποκαλέσει «αρκουδιάρη» στον ΣΚΑΪ το 2019
Παύλος Πολάκης 44
ΠΑΣΟΚ για «Ομάδα Αλήθειας»: Η κυβέρνηση της ΝΔ ας σταματήσει τον κατήφορο της τοξικότητας, στον οποίο τρέχει με σπασμένα φρένα
«Ως σύγχρονοι δωσίλογοι μοιράζουν πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης, αναπαράγοντας την αδιανόητη και ανιστόρητη δήλωση Δρυμιώτη ότι «το να είσαι αριστερός, έχει καταλήξει να μην είσαι Έλληνας»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Καρανίκας: «Κάφροι» αυτοί που επιτέθηκαν στον Βορίδη – «Είσαι ο μόνος αριστερός που έκανε rebranding», λέει ο Γεωργιάδης
«Ιστορικά ως αριστερά και λαϊκό κίνημα ποτέ δεν επιτεθήκαμε (ούτε συμβολικά) σε οικογένεια. Ούτε θα το κάνουμε. Αριστεροί είμαστε και όχι κανίβαλοι, ναζιστές και φασίστες»
Νίκος Καρανίκας