Site icon NewsIT
19:05 Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ντάισελμπλουμ: Μετά το διάγγελμα Τσίπρα δεν είμαι αισιόδοξος για το Eurogroup

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σχετικά με το ενδεχόμενο προόδου στις διαπραγματεύσεις στην αποψινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, μετά και το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι οι υπουργοί Οικονομικών των κρατών μελών της ευρωζώνης θα συζητήσουν σχετικά με την πρόταση η οποία εστάλη από την κυβέρνηση της Ελλάδας, έκρινε όμως ότι υπάρχει “μικρή πιθανότητα” να σημειωθεί πρόοδος μετά τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Θα συζητήσουμε σχετικά με τις προτάσεις, αλλά με αυτή την τελευταία ομιλία (του κ. Τσίπρα) βλέπω λιγοστές πιθανότητες προόδου“, ανέφερε ο Ντάισελμπλουμ σε δημοσιογράφους.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version