Πολιτική

Παπαδημούλης υπέρ της κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

Με ένα tweet ο Δημήτρης Παπαδημούλης παίρνει... αποστάσεις από την κυβερνητική γραμμή και ζητά κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε γιατί πολίτες περιοχών χωρίς χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ να… πληρώνουν εκείνους στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, τασσόμενος επί της ουσίας υπέρ της πρότασης των δανειστών να καταργηθεί η έκπτωση φόρου στα τουριστικά νησιά.

«Γιατί όσοι ζουν στο Περιστέρι, την Κρήτη, το Πέραμα ή τους Παξούς, να επιδοτούν, μέσω ΦΠΑ, τους τουρίστες κ κατοίκους σε Μύκονο κ Σαντορίνη;» έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.


Νωρίτερα, με άλλο tweet είχε ζητήσει «να αποκλειστεί οριστικά το Grexit την Κυριακή. Πλήρης κ λεπτομερής ελληνική πρόταση, χρέος κ αναπτυξιακό πακέτο, είναι τα “κλειδιά”».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28