Πολιτική

Εκλογές 2014: Περιοδεία Μώραλη στις γειτονιές του Πειραιά

Στην πλατεία Απόλλωνος, στον οδό Πειραιώς βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης.

Η περιοχή η οποία θα έπρεπε να αποτελεί «κόσμημα», καθώς βρίσκεται στα όρια του Δήμου και είναι το σημείο εισόδου της πόλης από την Αθήνα, αποτελεί ένα από τα πιο εγκαταλειμμένα σημεία του Πειραιά με τους κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν την αγανάκτηση τους στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Μώραλη.

Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης βρέθηκε στην περιοχή της Σούδας, όπου συνομίλησε με κατοίκους για το θέμα της ΧΡΩΠΕΙ και επανέλαβε τη δέσμευση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» για εκτεταμένες αναπλάσεις πρασίνου και αναψυχής στο χώρο.

Νωρίτερα ο κ. Μώραλης περπάτησε στη λαϊκή αγορά των Καμινίων και επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ της περιοχής, όπου παρουσίασε στα μέλη του, το πρόγραμμα του συνδυασμού για την τρίτη ηλικία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του δημοσιογράφου για τετελεσμένο εκβιασμό σε βάρος της Ζέττας Μακρή
Από την πλευρά της η Ζέττα Μακρή στην κατάθεσή της επέμεινε ότι ο κατηγορούμενος την πίεζε ασφυκτικά να του δώσει χρήματα και ότι μέσω δημοσιευμάτων έπληξε την πολιτική της υπόσταση
Ζέττα Μακρή
Πρώτο κοινό βήμα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς: Κατέθεσαν κοινό αίτημα με 37 υπογραφές για προανακριτική για Βορίδη και Αυγενάκη
Δείτε όλο το κείμενο της πρότασης της προανακριτικής που κατατέθηκε σήμερα και έχει τις υπογραφές και των 37 βουλευτών των δύο κομμάτων
Φάμελλος και Χαρίτσης
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
22