Πολιτική

Εκλογές 2015 – Αλέξης Μητρόπουλος: Μετά τις δηλώσεις για… αυτοκτονία, συνέντευξη Τύπου με Ζωή!

Συνέντευξη Τύπου στη Βουλή παρουσία και της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα παραχωρήσει ο Αλέξης Μητρόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας αναφορικά με την υπόθεση της φοροδιαφυγής, η οποία εκκρεμεί σε βάρος του.

Η κίνηση αυτή και η κοινή συνέντευξη με την μέχρι πρότινος Πρόεδρο της Βουλής, η οποία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις πολιτικές της κινήσεις, δεν αποκλείεται να αποτελεί και προάγγελο πολιτικών πρωτοβουλιών. Σημειώνεται ότι το Σάββατο σε ερώτηση προς την κα Κωνσταντοπούλου για τις επόμενες κινήσεις της, η οποία κινείται σε καθαρή τροχιά αποχώρησης από το ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι «θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Μητρόπουλος βρίσκεται εκτός λιστών του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη. Το «παρών» που ψήφισε ο γνωστός εργατολόγος κατά την ψηφοφορία για την ψήφιση του Μνημονίου στη Βουλή αλλά και το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής – για την οποία ο ίδιος ο κύριος Μητρόπουλος υποστηρίζει πως έχει παραγραφεί, του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Το βράδυ του Σαββάτου πάντως, σε έξαλλη κατάσταση ο Αλέξης Μητρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega τόνισε πως το ρεπορτάζ σύμφωνα με τη γνωστή υπόθεση της φοροδιαφυγής τον ευτέλισε.

Σε πρόσκληση της Μαρίας Σαράφογλου, μάλιστα, να βρεθεί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού για να παραθέσει τις διαφωνίες του είπε: «Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».

Η αναφορά στη δικαστική υπόθεση του κ. Μητρόπουλου για φοροδιαφυγή και τα έγγραφα που παρουσίασε η ρεπόρτερ του Mega Σοφία Φασουλάκη, οδήγησαν σε έκρηξη τον αντιπρόεδρο της Βουλής, ο οποίος και ισχυρίστηκε πως η υπόθεση έχει παραγραφεί και ότι η κατηγορία δεν είναι βάσιμη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο Πολάκης θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»
Δημοσιεύματα και διαρροές με ονόματα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το σημερινό για τον Παύλο Πολάκη έχουν στόχο να κρύψουν την ευθύνη του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή 2
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 4