Πολιτική

Εκλογές 2019: Πανηγύρια, ανακούφιση και το βλέμμα στις εκλογές

Η επομένη των εκλογών είναι συγχρόνως και η... προηγούμενη των εκλογών. Στον ΣΥΡΙΖΑ αισθάνονται ανακούφιση γιατί το ποσοστό στην περιφέρεια Αττικής δεν έπεσε κάτω από το 30%.

Στη Νέα Δημοκρατία, από την άλλη, πανηγυρίζουν γιατί μετά και τον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών οι 11 από τις 13 περιφέρειες βάφτηκαν… μπλε.

Είτε πρόκειται για τον ΣΥΡΙΖΑ είτε και τη Νέα Δημοκρατία, το δεδομένο είναι ένα: όλοι ετοιμάζονται για τις εθνικές εκλογές και περιμένουν τη 10η Ιουνίου όταν ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει εθνικές εκλογές, στις 7 Ιουλίου, αφού τα σενάρια για εκλογές το φθινόπωρο διαψεύδονται από την κυβέρνηση.

Μέσα σ’ όλα οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και η παράταση στις φορολογικές δηλώσεις. Όλα συζητήθηκαν στην πρωινή σύσκεψη του newsit.gr ανάμεσα στον Νίκο Ευαγγελάτο, την Ελένη Καλογεροπούλου, τον Θανάση Παπαδή και τον Αιμίλιο Περδικάρη.

Τα υπόλοιπα… εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βουλή: Το ΠΑΣΟΚ ζητά αναπληρωματικές εκλογές για τις 3 έδρες μετά την απόφαση του εκλογοδικείου για τους Σπαρτιάτες
Ο Παναγιώτης Δουδωνής εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί «μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα προκήρυξης των αναπληρωματικών εκλογών»
Οι θέσεις όπου κάθονταν οι βουλευτές των Σπαρτιατών στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής 1
Επιστολή Ανδρουλάκη σε Κακλαμάνη: Να συγκληθεί η Ολομέλεια της Βουλής για τις εξελίξεις στη Γάζα
«Η Βουλή των Ελλήνων δεν μπορεί παρά να αρθρώσει τη δική της διακριτή φωνή απέναντι στον ανθρώπινο πόνο, την καταστροφή, τη συστηματική εθνοκάθαρση -χωρίς ισορροπίες και ίσες αποστάσεις απέναντι στη φρίκη»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 2