Πολιτική

Εκλογές 2019 – Υπουργός Εσωτερικών: Δήλωσε έτοιμος ακόμα και για τριπλές κάλπες!

Ο χρόνος διεξαγωγής δεν μπορεί να συναρτάται με τεχνικά, αλλά με πολιτικά κριτήρια είπε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξανδρος Χαρίτσης και σημείωσε ότι από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το αν γίνουν πρόωρες Εκλογές 2019.

Ο κ. Χαρίτσης επισήμανε την ετοιμότητα του υπουργείου Εσωτερικών να ανταποκριθεί στο ενδεχόμενο να διεξαχθούν πρόωρες εθνικές Εκλογές 2019, ακόμα και αν αυτές συμπέσουν με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές.

“Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενᨔ είπε ο υπουργός Εσωτερικών σε ερώτηση σχετική με τα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις κάλπες αν και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει την συνταγματικά προβλεπόμενη θητεία της.

Haritsis
Υπουργός Εσωτερικών Αλέξανδρος Χαρίτσης (Intime News)

Εκλογές 2019: Όλα… under control

Σύμφωνα με το ενημερωτικό του υπουργείου Εσωτερικών αναφορικά με την συνέντευξη του κ Χαρίτση στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3 και στο ερώτημα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών:

“Διαβεβαίωσε ότι η προετοιμασία που έχει γίνει στο Υπουργείο Εσωτερικών εξασφαλίζει ότι παρά τον πολύ αυξημένο δείκτη τεχνικής δυσκολίας, οι προγραμματισμένες εκλογικές αναμετρήσεις για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Από κει και πέρα, ο χρόνος διεξαγωγής των εθνικών εκλογών δεν μπορεί να συναρτάται με τεχνικά, αλλά με πολιτικά κριτήρια.

Από την πλευρά μας, τόνισε ο κ. Χαρίτσης, είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα, αλλά πιστεύουμε ότι η Κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει την συνταγματικά προβλεπόμενη θητεία της για να ολοκληρώσει τη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την αποκατάσταση των μνημονιακών αδικιών, με συγκεκριμένα μέτρα και να μπορέσουν οι Έλληνες πολίτες να αισθανθούν όλο και περισσότερο, ότι η χώρα έχει μπει σε μία νέα φάση.

Και όταν έρθει η ώρα θα συγκρίνουν τα πεπραγμένα και τα σχέδια των πολιτικών δυνάμεων για την επόμενη μέρα και θα κάνουν την επιλογή τους”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27