Πολιτική

Εκλογές 2023 -Live News: «Ναυαγεί» η συνεργασία Κασιδιάρη και Κανελλόπουλου

Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος θα λάβει μέρος στις εκλογές με το το δικό του κόμμα το «ΕΑΝ» και όχι με το κόμμα Κασιδιάρη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Live News.

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες τις τελευταίες ώρες στον χώρο της ακροδεξιάς και του φασιστικού μορφώματος του καταδικασμένου για διεύθυνση της εγκληματική οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα υπάρξει «διαζύγιο» μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Μάλιστα, ο κ. Κανελλόπουλος έχει ξεκινήσει την αναζήτηση άλλων συνεργατών ενώ τελειώνει και η διορία του Ηλία Κασιδιάρη να καταθέσει το δικό του αίτημα με τους «Έλληνες» καθώς γνωρίζει πως θα πάρει το μπλόκο.

Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί το κόμμα «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου ενώ οι «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη θα ζητήσουν από τον Άρειο Πάγο να πάρουν το «πράσινο φως» για να κατέβουν στις εκλογές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή, ο Ηλίας Κασιδιάρης, γνωρίζοντας πως έχει χάσει τις βουλευτικές εκλογές, έχει ως στόχο να κατέβει στις δημοτικές εκλογές και να διεκδικήσει κάποιον Δήμο ή Περιφέρεια.

Όσον αφορά τον κ. Κανελλόπουλο, είχε ήδη κάποιες επαφές με το κόμμα Εμφιετζόγλου και με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αν και ο κ. Μπογδάνος τον κατηγορεί για «προεδρίτιδα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50
Το κλείσιμο 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ έφερε και γαλάζιες αντιδράσεις – Η διαβεβαίωση για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο ετήσιος τζίρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι 15 εκατ. ευρώ, κι ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας είναι πολλαπλάσιο και αγγίζει τα 90 εκατ. ευρώ
ΕΛΤΑ 22
Στην Αθήνα σήμερα η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η πρώτη της επίσημη υποχρέωση και το πάρτι προς τιμήν της
Η πρώτη επίσημη υποχρέωση Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη όταν θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 18