Πολιτική

Εκλογές 2023 – Άκης Σκέρτσος: «Ο κ. Ανδρουλάκης θέλει να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Άκης Σκέρτσος δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση που έκανε σήμερα (28.5.2023) κατά της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Ανδρουλάκης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για πρώτη φορά μετά τις εκλογές στους εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τους γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών και των τομέων του κόμματός του και έριξε πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας και ο Άκης Σκέρτσος απάντησε στην επίθεση τονίζοντας ότι αυτό που ενδιαφέρει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι να πάρει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε σήμερα ότι το μόνο που θέλει είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Ίδιο λεξιλόγιο, ίδια στείρα αντιπολίτευση του “όχι σε όλα και ναι στο τίποτα”, ίδια επικίνδυνη επιπολαιότητα με μη κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα, ίδιο έλλειμμα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη ο τόπος να αποκτήσει σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση», τόνισε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ο Άκης Σκέρτσος υπογράμμισε εξάλλου, ότι «αναγκαζόμαστε να πάμε σε δεύτερες εκλογές -λόγω της απλής αναλογικής του ΣΥΡΙΖΑ– για να υπάρξει κυβέρνηση, όχι για να λύσει τα προβλήματά της η αντιπολίτευση και το κομματικό σύστημα».

Για τις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Άκης Σκέρτσος είπε:

«Οι πολίτες που αγαπούν την ευθύνη και επιζητούν μια ισχυρή Ελλάδα θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να πάει την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε Ανδρουλάκη: Είστε πάντα εκνευρισμένος, αλλά σήμερα κοκκινίσατε – Παρουσιάζεστε ως ένα κακέκτυπο του ’80 χωρίς το χάρισμα του Ανδρέα Παπανδρέου
Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη για «ηθική α λα καρτ» - Ανδρουλάκης: Δεν έχω το ταλέντο σας στη διαφθορά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
76
Μητσοτάκης σε Κωνσταντοπούλου: «Μην γκαρίζετε» – Κακλαμάνης: «Αν δεν σας αρέσω, κάντε μου πρόταση μομφής»
«Σταματήστε να φωνάζετε. Δεν είστε εδώ πέρα στο δικαστήριο να υπερασπίζεστε τους βιαστές» - «Ο λύκος να φυλάει τα πρόβατα» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
52
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Μόνη ενδεδειγμένη λύση η Εξεταστική – Άλλο καταλογισμός ευθυνών κι άλλο κυνήγι μαγισσών
«Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ήταν επί δεκαετίες ανοικτή πληγή» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Λεκτική αντιπαράθεση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Σταματήστε να γκαρίζετε» της είπε - Επίθεση σε Φάμελλο και Ανδρουλάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
28