Πολιτική

Εκλογές 2023 – Δήμος Περιστερίου: Ο Ανδρέας Παχατουρίδης εκλέγεται για έκτη φορά

Πολύ κοντά στο να πετύχει ένα μεγάλο ρεκόρ βρίσκεται ο Ανδρέας Παχατουρίδης στον δήμο Περιστερίου

Όλα δείχνουν ότι ο Ανδρέας Παχατουρίδης θα εκλεγεί δήμαρχος στο δήμο Περιστερίου για έκτη φορά, καθώς στο 28,57% της καταμέτρησης συγκεντρώνει ποσοστό 77,60%. 

Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Παχατουρίδης εξελέγη για πρώτη φορά δήμαρχος Περιστερίου το 2002. Το 2006 επανεκλέχθηκε με 47%, ενώ το 2010 επανεξελέγη για τρίτη φορά με ποσοστό 66%, κατακτώντας και τότε την πρωτιά σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η τέταρτη νίκη του ήρθε το 2-14 με ποσοστό 62%, ενώ το  2019, στις δημοτικές εκλογές, επανεξελέγη από την πρώτη Κυριακή, με ποσοστό πάνω από 74%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μάντζος μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν: Διάλογος με την Τουρκία «χωρίς αυταπάτες» και με επίγνωση των κόκκινων γραμμών
Ο υπεύθυνος Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι όσο η Αγκυρα επιμένει σε αναθεωρητικές διεκδικήσεις και απειλή πολέμου -Αιχμές για NAVTEX και αναφορές σε «τουρκική μειονότητα»
Μητσοτάκης και Ερντογάν
Ερντογάν: Πιστεύουμε ότι θα σημειωθεί πρόοδος και στην επίλυση των αλληλένδετων προβλημάτων στο Αιγαίο
Ο πρόεδρος της Τουρκίας ανέφερε ότι έθεσε στον Έλληνα πρωθυπουργό ζητήματα που, κατά την τουρκική πλευρά, αφορούν τις ελευθερίες της μουσουλμανικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη
Ερντογάν