Πολιτική

Εκλογές 2023 – Η Ευγενία Μανωλίδου μέλος εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό κέντρο

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι μέλος εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Την είδηση για τη σύζυγό του γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με μία ανάρτηση στο Twitter.

«Μέσα σε όλες μου τις επισκέψεις σε Εκλογικά Τμήματα σήμερα (σ.σ. 21.05.2023), πήγα και στο Εκλογικό Τμήμα που στην Εφορευτική του Επιτροπή ορίστηκε από το Πρωτοδικείο και η σύζυγός μου η Ευγενία Μανωλίδου», αναφέρει στο σχετικό «τιτίβισμα» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και προσθέτει:

«Οι υποχρεώσεις μας προς την λειτουργία της Δημοκρατίας πρέπει να τηρούνται από όλους μας ανεξαιρέτως. Ευχαριστίες θερμές σε όλους όσους σήμερα δίνουν χρόνο, κόπο και χρήμα για να διεξαχθούν ομαλά και σωστά οι Εθνικές Εκλογές».

Aφού ψήφισε μαζί με όλη του την οικογένεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε νωρίτερα και μία άλλη ανάρτηση το Twitter, δημοσιεύοντας και φωτογραφίες:

«Σύσσωμη η οικογένεια Γεωργιάδη πήγαμε σήμερα το πρωί, πρώτα στην Εκκλησία (στην Αγία Τριάδα Εκάλης εκεί που ήταν ο αείμνηστος πατέρας μου Επίτροπος και εγώ παπαδάκι) και μετά πήγαμε να ψηφίσουμε. Τα αδέλφια μου Λεωνίδας και Αλέξανδρος και ο γιος μου ο Αθανάσιος/Περσέας που ψηφίζει για πρώτη φορά. Ο μικρός μου γιος ο Αναστάσιος/Αλκαίος ήρθε μαζί μου για γούρι και ψυχολογική υποστήριξη (αλλά για να μαθαίνει και αυτός σιγά σιγά πόσο σημαντική είναι αυτή η γιορτή της Δημοκρατίας). Να πάτε και εσείς να ψηφίσετε η Δημοκρατία είναι το Πολίτευμα των παρόντων! Καλή μας Επιτυχία!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ σε συνάντηση με την ομάδα της Αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα – Την Τρίτη θα συναντηθεί με Τασούλα και Γεραπετρίτη
Την Τετάρτη το πρωί, στις 10:00, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ θα μεταβεί στο μέγαρο Μαξίμου για την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
29
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 20