Πολιτική

Εκλογές 2023 – Ηλίας Κασιδιάρης: Απορρίφθηκε το αίτημά του για εξαίρεση δικαστών του Αρείου Πάγου

Ομόφωνα απορρίφθηκε σήμερα Κυριακή (30.4.2023) το αίτημα εξαίρεσης που κατατέθηκε από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες, του Ηλία Κασιδιάρη, σε βάρος τριών μελών της σύνθεσης της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Το κόμμα που ίδρυσε ο καταδικασμένος διευθυντής εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης, υπέβαλε το αίτημα εξαίρεσης των δικαστών του Αρείου Πάγου το Σάββατο επικαλούμενο δημοσιεύματα στα οποία υπήρχε ο ισχυρισμός ότι οι τρεις δικαστές πραγματοποίησαν προ διάσκεψη ώστε να προετοιμάσουν απορριπτικό σκεπτικό για το κόμμα.

Πλέον, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την ανακήρυξη των κομμάτων και των συνδυασμών που θα συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαϊου με τους δικαστές της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Κόμματος να αρχίζουν τη μαραθώνια διάσκεψη τους, η οποία εκτιμάται πως θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 2ας Μαΐου 2023.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Το μεγάλο αναπτυξιακό όραμα ενόψει της 89ης ΔΕΘ παρουσίασαν οι υπουργοί της κυβέρνησης σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής
Τα υπουργικά στελέχη παρουσίασαν το ολοκληρωμένο σχέδιο μετασχηματισμού της Θεσσαλονίκης σε σύγχρονο οικονομικό, τεχνολογικό και πολιτιστικό πόλο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει σε εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων της Θεσσαλονίκης ενόψει της 89ης ΔΕΘ, στο Μέγαρο Μουσικής.