Πολιτική

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης από Χανιά: Οι κάλπες είναι άδειες, πρέπει να ξαναγεμίσουν, δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός

«Θέλω να ξέρετε ότι την επόμενη μέρα στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν σύμμαχο για όλα σας τα αιτήματα, για όλα τα ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία. Για μία Κρήτη που πραγματικά θα είναι πρωταγωνίστρια», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από τις Βρύσες Αποκορώνου στα Χανιά.

Μιλώντας στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν να τον υποδεχτούν στις Βρύσες Αποκορώνου στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «θα συμπορευτούμε μαζί σε αυτό τον δρόμο της ανάπτυξης, σε αυτό τον δρόμο της κοινωνικής συνοχής, σε αυτό τον δρόμο της κοινωνικής δικαιοσύνης. Του οράματος το οποίο έχω για μία Κρήτη η οποία θα είναι πράσινη – πράσινη περιβαλλοντικά, γιατί είναι γαλάζια, μην μπλεκόμαστε. Για μία Κρήτη η οποία πραγματικά θα είναι πρωταγωνίστρια».

MITSOTAKIS  KRITI INTIME

«Δεν πρέπει να υπάρχει κανείς εφησυχασμός, το λέω παντού το επαναλαμβάνω και σε εσάς. Εδώ δεν είναι σκορ πρώτου αγώνα το οποίο το κρατάμε για τη ρεβάνς. Εδώ ξεκινάνε όλα από την αρχή», επισήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε:

«Οι κάλπες είναι άδειες, πρέπει να ξαναγεμίσουν. Δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός. Δεν θέλω να ακούω κουβέντα ότι “έχουμε κερδίσει σίγουρα, άρα πάμε για άλλα”. Θα πρέπει να επαναβεβαιώσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου. Έχουμε τον αέρα στα πανιά μας, έχουμε το ρεύμα μαζί μας», είπε στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συγκέντρωση πολιτών στο Καστέλι Κισσάμου.

MITSOTAKIS  KRITI INTIME

«Αυτό μας υποχρεώνει όμως όχι να είμαστε αλαζόνες και να προεξοφλούμε το αποτέλεσμα, το αντίθετο. Να είμαστε ακόμα πιο ταπεινοί και να έχουμε την αίσθηση της μεγάλης ευθύνης που εναποθέτει στις πλάτες μας ο ελληνικός λαός, ο κρητικός λαός. Και ειδικά εδώ, να ξέρετε, στα Χανιά μας, αυτή την ευθύνη την αισθάνομαι προσωπικά ακόμα πιο έντονα», προσέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

MITSOTAKIS  KRITI INTIME

Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Πλατανιά, όπου περπάτησε στον εμπορικό δρόμο και συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες που τον υποδέχθηκαν με κεράσματα και μαντινάδες, αλλά και με τουρίστες.

MITSOTAKIS  KRITI INTIME

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Έχω τεράστιο θαυμασμό για την Ελλάδα και θα ήθελα να την επισκεφτώ
Κατά την τελετή επίδοσης διαπιστευτηρίων από τον νέο πρέσβη της Ελλάδας στις ΗΠΑ, ο Τραμπ ζήτησε από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη να μεταφέρει τους θερμούς χαιρετισμούς του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Ντόναλντ Τραμπ
Κωνσταντίνος Τασούλας για τις φωτογραφίες με τους 200 της Καισαριανής: «Καθοριστική συμβολή στην ιστορική μνήμη»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του υπουργείο Πολιτισμού για την εξασφάλιση των ιστορικών ντοκουμέντων από τις εκτελέσεις αγωνιστών την περίοδο της κατοχής
Κωνσταντίνος Τασούλας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαψεύδει τις καταγγελίες για απλήρωτη εργαζόμενη: «Δεν απασχολείται στην Πλεύση Ελευθερίας εδώ και ένα χρόνο»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μιλά για «κακοστημένη σκηνοθεσία» στην υπόθεση «Βιολάντα», καταγγέλλει και «εντεταλμένες προσπάθειες εκβίασης» και δηλώνει ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη κατά Γεωργιάδη, Κουσουλό και Πολύζο
Ζωή Κωνσταντοπούλου 23
Κυριάκος Μητσοτάκης για ανεργία στους νέους: Στόχος να ζουν καλύτερα από τις προηγούμενες γενιές
Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται σε φοροελαφρύνσεις για νέους έως 25 ετών, στο «Σπίτι μου ΙΙ» και στη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, σημειώνοντας ότι «η ακρίβεια και το στεγαστικό πιέζουν»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κόντρα δίχως τέλος, νέα καταγγελία και αιχμές για την υπόθεση Γρηγορόπουλου
Η αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Υγείας και της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, εδώ και ημέρες, εκτείνεται από την Ολομέλεια έως τις επιτροπές και τα social media, με το πολιτικό θερμόμετρο να παραμένει σταθερά υψηλά
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
31