Πολιτική

Εκλογές 2023: Σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την ασφαλή διεξαγωγή της δεύτερης μάχης της κάλπης

Η ασφαλής διεξαγωγή των εκλογών της 25ης Ιουνίου ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που έγινε σήμερα (20.6.2023) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στη σύσκεψη για τις εκλογές της Κυριακής συμμετείχαν ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης, η υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Στην σύσκεψη συζητήθηκαν μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών της 25ης Ιουνίου, την προστασία των ψηφοφόρων και των εφορευτικών επιτροπών και την ασφαλή μετακίνηση των ετεροδημοτών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Παρέλαση καινοτομίας η φετινή – Πρώτο ορατό δείγμα της μετάβασης των ενόπλων δυνάμεων στη νέα εποχή
«Μέσα από νέα εξοπλιστικά προγράμματα, μη επανδρωμένα μέσα και σύγχρονες τεχνολογίες, προχωράμε σταθερά σε μια πορεία μεταρρυθμίσεων που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της εποχής»
Ο Νίκος Δένδιας
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η 28η Οκτωβρίου και το θρυλικό «Όχι» είναι το μέγιστο και έσχατο μάθημα της γενιάς του ’40 προς τη σύγχρονη εποχή μας
«Είναι το έπος του '40, είναι το βορειοηπειρωτικό έπος, είναι το έπος της γυναίκας της Πίνδου που μας συγκινούν και μας συναρπάζουν πάντα»
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας