Πολιτική

Εκλογές 2023 – Τάκης Θεοδωρικάκος: «Μαζί με τον Κατρούγκαλο αποσύρονται και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ»

«Ο Γιώργος Κατρούγκαλος αποκάλυψε την κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε ο Τάκης Θεοδωρικάκος για το θέμα που προκάλεσε πολιτικό σεισμό, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος «υποχρεώθηκε σε παραίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ για να πεισθεί η κοινωνία ότι ήταν φάουλ. Δεν ήταν φάουλ. Ήταν απλώς ένα κεφάλαιο της κρυφής ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στη Β3 Νοτίου Τομέα Αθήνας στις εκλογές της Κυριακής (21.05.2023).

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, απόψε, ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως Βαβέλ και επανέλαβε ότι μόνο η ΝΔ έχει ξεκάθαρη κυβερνητική πρόταση.

Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ακόμη ότι στον ΣΥΡΙΖΑ:

* Δεν αντέχουν την κρυφή ατζέντα υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης

* Βαβέλ ο ΣΥΡΙΖΑ, η μόνη αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης της χώρας είναι αυτή της ΝΔ.

Στην ίδια συνέντευξη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε, επίσης, ότι η δήλωση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κατρούγκαλου υπενθύμισε τι συνέβαινε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που είχε ως συνέπεια την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης:

«Η φορολόγηση της μεσαίας τάξης είναι ιδεολογική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ», επεσήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος, συμπληρώνοντας ότι έχει κάθε λόγο να μιλά για κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που και το 2015 έκανε πράγματα που δεν περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμά του.

«Ο Γιώργος Κατρούγκαλος αποκάλυψε την κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ. Υποχρεώθηκε σε παραίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ για να πεισθεί η κοινωνία ότι ήταν φάουλ. Δεν ήταν φάουλ. Ήταν απλώς ένα κεφάλαιο της κρυφής ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ».

Χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως Βαβέλ και επανέλαβε ότι μόνο η ΝΔ έχει ξεκάθαρη κυβερνητική πρόταση. Τόνισε δε, ότι η διεκδίκηση της αυτοδυναμίας δεν είναι μια εγωιστική θέση αλλά η μόνη διέξοδος στους εξωγενείς κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα και υπογράμμισε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη απορριφθεί από τα άλλα κόμματα. Και αυτός είναι ο λόγος που ο κ. Τσίπρας κατέφυγε στην πρόταση για κυβέρνηση διαφόρων ειδικών σκοπών.

Σε ερώτηση τι θα γίνει αν η ΝΔ δεν πάρει αυτοδυναμία και στις δεύτερες εκλογές ο κ. Θεοδωρικάκος, δήλωσε αισιόδοξος για την κατάκτησή της τονίζοντας ότι το κόμμα του θα δώσει μάχη για την αυτοδυναμία, αλλά την απόφαση θα την πάρει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κλήρωση για τους ανώτατους δικαστές στην υπόθεση Τριαντόπουλου θα γίνει τη Δευτέρα
Απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, στις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενημερώνοντας...
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης
Μητσοτάκης σε Σίσι: Οι χώρες μας πυλώνες σταθερότητας – Προειδοποίηση σε Ερντογάν: Κανένα παράνομο τετελεσμένο δεν μπορεί να έχει ισχύ στο μέλλον
«Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε αυτή την εταιρική στρατηγική σχέση με την Ελλάδα, με αμοιβαίο σεβασμό», είπε ο Πρόεδρος της Αιγύπτου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλ Σίσι 11
Προσωπικός Αριθμός Πολίτη: Στον «αέρα» η πλατφόρμα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες – Τι θα ισχύσει με τις ταυτότητες
«Βρισκόμαστε πια στις τελευταίες συνεννοήσεις, οι πλατφόρμες που χρειάζονται είναι έτοιμες και μένει μέσα στον Μάιο να βγούμε στον αέρα», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά
«Πυρά» Κακλαμάνη κατά Κωνσταντοπούλου μετά τις καταγγελίες της για τη δικογραφία των Τεμπών - «Επιθυμεί προνομιακή πρόσβαση»
«Να πει ότι ψάχνει δικαιολογίες για τη μη ενημέρωση των βουλευτών της, οι οποίοι για πρώτη φορά χθες πήγαν να δουν τη δικογραφία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης 10