Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Τσαπανίδου: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για περιοδείες – Η απάντηση Σκέρτσου

Εκλογές 2023 – Τσαπανίδου: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για περιοδείες – Η απάντηση Σκέρτσου

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και για το κρατικό αεροσκάφος και το εάν χρησιμοποιείται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την προεκλογική εκστρατεία.

«Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες», τονίζει σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

«Το λογαριασμό τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες», σημειώνει, σχολιάζοντας ότι «ο Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα τού ανήκει, και αυτό δεν κρύβεται».

«Στις 21 Μαΐου λέμε “Ως εδώ” στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία», καταλήγει. Η ανακοίνωση αφορά το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά.

Απαντώντας στην Πόπη Τσαπανίδου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος δήλωσε πως ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας έως τις 21 Μαΐου και μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων».

Ανταπαντώντας η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναφέρει ότι «ενώ οι φωτογραφίες του κρατικού αεροσκάφους από την περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, ο κ. Σκέρτσος είπε πως δήθεν δεν γνωρίζει αν ισχύει.

Ποιον κοροϊδεύει ο κ. Σκέρτσος; Βέβαια στη συνέχεια είπε με κυνισμό ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός μέχρι τις 21 Μαΐου και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Σαν να του ανήκει η χώρα!

Ευτυχώς από τις 22 Μαΐου και μετά δε θα μπορεί πια να κάνει ότι θέλει».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις