Πολιτική

Εκλογές 2023: Βουλευτής με τους Σπαρτιάτες ο πρώην Μίστερ Κρήτη, Μιχάλης Γαυγιωτάκης

Με το 99,67% των ψήφων να έχει ενσωματωθεί, το ακροδεξιό κόμμα Σπαρτιάτες είναι πλέον το πέμπτο κόμμα στην οκτακομματική Βουλή μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Οι Σπαρτιάτες θα έχουν συνολικά 12 βουλευτές, ενώ ένας εξ αυτών είναι ο πρώην Μίστερ Κρήτη.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Μίστερ Κρήτη, Μιχάλης Γαυγιωτάκης εκλέχτηκε βουλευτής στο Ηράκλειο μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου με τους Σπαρτιάτες.

Ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης είχε αναδειχτεί το 1985 Μίστερ Κρήτη. 

Το κόμμα Σπαρτιάτες συγκέντρωσε 5.773 ψήφους στο Ηράκλειο και έτσι ο πρώην bodybuilder εκλέγεται βουλευτής.

Σύμφωνα με τη neakriti.gr, ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης πήρε μέρος σε διαγωνισμούς bodybuilder την δεκαετία του ’80 με αρκετές επιτυχίες.

 

Αφού κέρδισε συνεχόμενα την κατηγορία του στο MR Κρήτη το 1983 και το 1984, έφτασε το 1985 να πάρει τον τίτλο στο Mr KΡΗΤΗ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Δεν έχουμε ταμπέλα, δεν έπρεπε να γίνει η συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν
Σε νέα συνέντευξή της συνδέει το θέμα των αμβλώσεων με την ακρίβεια και το δημογραφικό και περιγράφει το υπό διαμόρφωση εγχείρημα ως «κίνημα πολιτών», χωρίς ακόμη όνομα, με ομάδες «κατά 70%» έτοιμες
Η Μαρία Καρυστιανού
53