Πολιτική

Εκλογές – Άνοιγμα Γεννηματά σε Παπανδρέου και… ΔΗΜΑΡ

Κάλεσμα στον Γιώργο Παπανδρέου να γυρίσει στην... αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ αλλά και στη ΔΗΜΑΡ για συνεργασία έκανε η Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή ενόψει... εκλογών!

Σε ρυθμούς εκλογών έχει μπει το ΠΑΣΟΚ μετά την άρνηση της Φώφης Γεννηματά να συναινέσει σε σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Η πρόεδρος του κόμματος κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις σε συσπείρωση.

Η φράση της για τα πρόσωπα του σοσιαλδημοκρατικού χώρου είναι σαφές πως απευθύνεται στον πρώην πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο καλεί είτε να επιστρέψει στο… μαντρί είτε να συνεργαστεί το ΚΙΔΗΣΟ με το ΠΑΣΟΚ.
Η πρόεδρος του Κινήματος, όμως, ρίχνει δίχτυα και στον κεντροαριστερό χώρο, δηλαδή στη ΔΗΜΑΡ.

Η πλήρης δήλωση της Φώφης Γεννηματά

Τώρα είναι ώρα για μια νέα αρχή!

Με την εμπειρία της ιστορικής μας διαδρομής, την δύναμη της παράδοσης της Δημοκρατικής Παράταξης, αλλά και με ισχυρή ανανέωση σε πρόσωπα, σε ιδέες, προτάσεις και πρωτοβουλίες.

Θέλω να καλέσω όλες τις πολιτικές δυνάμεις, τις κινήσεις, τα πρόσωπα του σοσιαλδημοκρατικού και κεντροαριστερού χώρου, σε συσπείρωση των δυνάμεων και συστράτευση, με ενιαία στάση και ψηφοδέλτια σε αυτές τις εκλογές.

Να συζητήσουμε, να θέσουμε το κοινό συμφέρον πάνω από το προσωπικό, να συστρατευτούμε αλλάζοντας τα δεδομένα, ανοίγοντας νέους δρόμους, δημιουργώντας νέες προσδοκίες και ελπίδα για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «ανέβασε» τηλεφωνικές κλήσεις με τον πρόεδρο του ΔΣΑ καταγγέλλοντας παρεμπόδιση συνέντευξης τύπου
«Είμαστε στο στόχαστρο του Φλωρίδη, που ήδη εργαλειοποίησε τον Πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και τον Πρόεδρο ΔΣΑ για να πλήξουν την δικηγορική μας υπόσταση»
EUROKINISSI 13
Σφοδρά πυρά Κωνσταντοπούλου κατά κυβέρνησης: «Το απόστημα του παρακράτους διαφθοράς θα σπάσει, το υπόσχομαι»
«Κύριε Μητσοτάκη, αυτοί σας μείνανε: οι Βορίδηδες, οι Φλωρίδηδες, οι Γεωργιάδηδες, οι Σεβαστίδηδες και με αυτούς προσπαθείτε να πλήξετε τους καθαρούς ανθρώπους» αναφέρει
Ζωή Κωνσταντοπούλου 7
Δημοσκόπηση Interview: 12,2% το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, 29% αναποφάσιστοι και άλλο κόμμα, «πάνω» ο Τσίπρας, «πέφτει» η Καρυστιανού
Όπως προκύπτει από τη σύγκριση με τα προηγούμενα ευρήματα της δημοσκόπησης της Interview, η ΝΔ καταγράφει μείωση των ποσοστών της κατά 2,3% και το ΠΑΣΟΚ αύξηση κατά 0,3%
Εκλογές 101
Τάσος Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση ασυλίας μου, η δικογραφία περιλαμβάνει αβάσιμες εικασίες
Στη Βουλή διαβιβάστηκε η τρίτη δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνεται το όνομα του βουλευτού Σερρών, με τις εισαγγελικές αρχές να ζητούν τη διερεύνησή του για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος
Τάσος Χατζηβασιλείου 31