Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Και ο Παύλος Χρηστίδης υποψήφιος πρόεδρος

Η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να αποσύρει, για λόγους υγείας, την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στην εκλογική διαδικασία. Μετά τους Βασίλη Κεγκέρογλου και Παύλο Γερουλάνο, στην κούρσα μπαίνει και ο Παύλος Χρηστίδης

Η υποψηφιότητα του Παύλου Χρηστίδη θα είναι η έκτη για την εκλογή του νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ. 

Μέσα στις επόμενες ώρες, ο Παύλος Χρηστίδης θα ανακοινώσει πως καταθέτει υποψηφιότητα για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, ο πρώτος γύρος των οποίων θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου. 

Τις τελευταίες 24 ώρες έχουν κατατεθεί άλλες δυο υποψηφιότητες: του Βασίλη Κεγκέρογλου και του Παύλου Γερουλάνου. Και οι δυο ζήτησαν παράταση για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν τις απαιτούμενες 5.000 υπογραφές. 

Πλέον, υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι οι: Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης, Βασίλης Κεγκέρογκου, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50