Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Νίκος Ανδρουλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη μεγάλη νίκη

Τις πρώτες του δηλώσεις για την επιβλητική του νίκη στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη μέσα σε ένα πλήθος που φώναζε από χαρά.

«Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ. Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό με αισιοδοξία με αυτοπεποίθηση. με τη δική σας ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν. Με αυτή τη συμμετοχή έκαναν την παράταξή μας πιο δυνατή και θύμισαν πόσο βαθιά ρίζα έχει το Κίνημα στην ελληνική κοινωνία. Τους καλώ όλους να σεβαστούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα.

Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητές είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, την οικογένειά μου, τους χιλιάδες εθελοντές όλων των ηλικιών σε όλη την Ελλάδα που έγιναν η ψυχή της παράταξης.

Δεσμεύομαι να μετατρέψω τη μεγάλη νίκη της παράταξης σε μια νίκη της πατρίδας. Θα αγωνιστούμε για την Ελλάδα της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της εθνικής αξιοπρέπειας. Ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι, γιατί το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο δυνατό».

androulakis androulakis androulakis

ΑΝΝΑ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα»
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νικήτας Κακλαμάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αποστάσεις Δένδια για το Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης πολιτικών επιδιώξεων»
«Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο των Εθνικών Αγώνων που πρέπει να το αποστειρώσουμε από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας 32