Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τον Γιώργο Παπανδρέου στηρίζει για Πρόεδρο ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Την υποστήριξή του στον Γιώργο Παπανδρέου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ εκφράζει ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, Βασίλης Κεγκέρογλου με γραπτή δήλωσή του.

«Όλοι οι υποψήφιοι είναι καλοί, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ο καθένας, όμως στηρίζω Γιώργο Α. Παπανδρέου που πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει με σιγουριά στην καλύτερη προοπτική για την Παράταξη, την κοινωνία και την Πατρίδα μας», αναφέρει και σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «είναι ώρα ευθύνης για όλους μας».

Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ εξηγεί την απόφασή του αναφέροντας στη δήλωσή του – μεταξύ άλλων – πως ο Γιώργος Παπανδρέου «τιμά και εγγυάται την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για το Κίνημα Αλλαγής με Ενότητα, Αυτόνομη πορεία και Σοσιαλδημοκρατική προοδευτική ταυτότητα, μπορεί να σπάσει το δίπολο της πόλωσης, του διχασμού και της αδράνειας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που ζημιώνει τη Χώρα και τους πολίτες και μπορεί να κάνει ξανά την παράταξη μεγάλη και πρωταγωνιστή των εξελίξεων για την Ελλάδα και τους Έλληνες».

Ο κ. Κεγκέρογλου υποστηρίζει ακόμη ότι η διαδικασία εκλογής προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, η κινητικότητα και των έξι υποψηφίων, «αλλά ιδιαίτερα αυτή του Γιώργου Παπανδρέου που με την αποδοχή του ενεργοποιεί και κινητοποιεί επιπλέον πολίτες που είτε στήριξαν και στηρίζουν την Παράταξη είτε είχαν αδρανοποιηθεί, απογοητευτεί και πικραθεί, δημιουργεί τις προϋποθέσεις να γίνει ξανά μεγάλη η Δημοκρατική Παράταξη» και τονίζει: «Η Κοινωνία και η Πατρίδα το έχουν ανάγκη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
328
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20