Πολιτική

Εκλογές ΝΔ – Μητσοτάκης: Είμαι ο καταλληλότερος για να εκφράσω τους “πολιτικά ορφανούς”

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της εκλογής εμφανίστηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απευθυνομενος στους ψηφοφόρους του κόμματος τόνισε: "Οι πολίτες αποφασίζουν αύριο αν θα μείνουμε στάσιμοι στο παρελθόν ή αν θα τολμήσουμε να γυρίσουμε σελίδα και να χαράξουμε μια νέα πορεία στη Νέα Δημοκρατία".
 

Σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα ενότητας στη Νέα Δημοκρατία, αφού είναι βέβαιος πως τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Μεϊμαράκης μπορούν να τη διασφαλίσουν.

“Από τη Δευτέρα χτίζουμε την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που σύντομα θα δώσει αξιόπιστη εναλλακτική κυβερνητική πρόταση στην Ελλάδα” ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως θεωρεί τον εαυτό του ως τον καταλληλότερο για να ηγηθεί της παράταξης και να εκφράσει πολίτες που σήμερα αισθάνονται “πολιτικά ορφανοί”.

“Πιστεύω ότι εγώ θα μπορέσω να κόψω πρώτος το νήμα”, δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως δε μετανιώνει για την επιλογή του να μη ζητήσει δημόσια στήριξη από κανέναν. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8