Πολιτική

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Το πρώτο αποτέλεσμα από το Μεγανήσι – Τι «έδειξε» η κάλπη

Από το Μεγανήσι έρχεται το πρώτο αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, με Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα να διεκδικούν το αξίωμα. 

Στο Μεγανήσι αυτή τη φορά ψήφισαν 35 μέλη – φίλοι του ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με τον πρώτο γύρο των εκλογών που ψήφισαν 63 και έβγαλαν πρώτο τον Παύλο Γερουλάνο. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 22 ψήφους, ο Χάρης Δούκας 12, ενώ υπήρξε και ένα λευκό, όπως αναφέρει το ilefkada.gr.

Σημειώνεται, ότι στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, ο Παύλος Γερουλάνος ήταν αυτός που είχε επικρατήσει στην κάλπη.

Συγκεκριμένα, πρώτος επί συνόλου 63 ψηφισάντων, αναδείχθηκε ο Παύλος Γερουλάνος με 25 ψήφους, δεύτερη η Άννα Διαμαντοπούλου και τρίτος ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυλωνίτης μετά την παραίτηση από το Κίνημα Δημοκρατίας: Ούτε μία στο εκατομμύριο να επιστρέψω στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο ανεξάρτητος βουλευτής περιέγραψε κλίμα έντονης πόλωσης στο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι «υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι πολύ εύκολα θα μπορούσαν να σε λιντσάρουν»
Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξανδρος Αυλωνίτης
Μητσοτάκης από Καστέλι: Η Κρήτη αλλάζει, το 2028 σε λειτουργία το πιο σύγχρονο αεροδρόμιο της Ευρώπης
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε το έργο με τον συνολικότερο σχεδιασμό υποδομών στο νησί, κάνοντας ειδική αναφορά στον ΒΟΑΚ, ως συμπληρωματικό project που θα ενισχύσει τη λειτουργικότητα της νέας πύλης εισόδου
Κυριάκος Μητσοτάκης
15