Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης απαντά στην Αχτσιόγλου – «Εμείς μόνο σε πεντακάθαρα νερά κολυμπάμε»

Αιχμηρή απάντηση στην Έφη Αχτσιόγλου για τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις της, στον απόηχο των αποτελεσμάτων των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και της επικράτησης του Στέφανου Κασσελάκη στην κάλπη, επεφύλασσε ο Παύλος Πολάκης.

«Εμείς μόνο σε πεντακάθαρα νερά κολυμπάμε», ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, ρίχνοντας τα «καρφιά» του στην Έφη Αχτσιόγλου.

 

«Εμείς μόνα σε πεντακάθαρα Νερα κολυμπάμε …,και θα συνεχίσουμε και την άλλη Κυριακη! Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερά της σιωπής ,της ηπιότητας-μετριοπάθειας-να μην τρομάξουμε τους κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης !!», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η κυρία Αχτσιόγλου είχε τονίσει στη δήλωσή της: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, δεν μπορεί να πορεύεται στον θολά νερά των εύκολων λύσεων. Έχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό να είμαστε ειλικρινείς για το τι θέλουμε και πώς θα το επιτύχουμε κι αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε το καθεστώς της δεξιάς και θα το επιτύχουμε αν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, στην κοινή μας πορεία και στους αγώνες που δώσαμε μαζί», επεσήμανε τόνισε με νόημα  Έφη Αχτσιόγλου το βράδυ της Κυριακής. Ο πρώην υπουργός σήκωσε λοιπόν το γάντι, με ανάρτησή του στο Facebook.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στις εκλογές για τη νέα Κεντρική Επιτροπή – Ποιοι εκλέχθηκαν
Θεαματική είναι η πρωτιά του Συντονιστή της Ομάδας Προγράμματος, Λευτέρη Καρχιμάκη αλλά και ο τερματισμός του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Θανάση Γλαβίνα στη δεύτερη θέση
Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Πρωτοφανής επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Σεβαστίδη: «Είστε ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης»
«Η επιλογή σας να στοχοποιείτε τους συνηγόρους των οικογενειών θυμάτων και εμένα προσωπικά ως συνήγορο που ενοχλεί, δεν είναι δικαστική, αλλά βαθιά καθεστωτική και βρόμικη», αναφέρει η Κωνσταντοπούλου
Ζωή Κωνσταντοπούλου 22
Πρωτιά για τον «προεδρικό» Λευτέρη Καρχιμάκη - Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων για τη νέα Κεντρική Επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ
Η προεδρική πλευρά εξασφαλίζει ως φαίνεται εκ νέου τη μερίδα του λέοντος στην Κεντρική Επιτροπή, εκλέγοντας γύρω στα 160 μέλη και ποσοστό γύρω στο 60%
Τρίτη ημέρα εργασιών του 4ου τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του taekwondo στο Παλαιό Φάληρο, Κυριακή 29 Μαρτίου 2026. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)