Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας ο Στέφανος Κασσελάκης – Η συγκίνηση όταν αντίκρυσε μια λασπωμένη ελληνική σημαία

Την Μεταμόρφωση Καρδίτσας επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μίλησε με τους κατοίκους της περιοχής που είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να παρασύρονται από τους ορμητικούς χειμάρρους.

Σημειώνεται πως η Μεταμόρφωση Καρδίτσας ήταν ένα από τα χωριά που χτυπήθηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα από τις πλημμύρες, με πολλά σπίτια, δύο εβδομάδες μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, να παραμένουν θαμμένα για μέρες κάτω από τόνους λάσπης. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε την πλημμυρισμένη Μεταμόρφωση και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής. 

Συνομίλησε, δε, και με τον πρόεδρο της κοινότητας Πέτρο Κοντογιάννη και επισκέφτηκε το κλειστό γυμναστήριο Παλαμά που ζουν πλημμυροπαθείς. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και με τους κατοίκους της περιοχής και άκουσε όσα πέρασαν τις μέρες της κακοκαιρίας αλλά και τα μεγάλα προβλήματα που παραμένουν στην περιοχή. 

Στην συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στις πλημμύρες: «Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι πρόκειται για ζωές.

Περιέγραψε πως θα του μείνει χαραγμένη εικόνα της ελληνικής σημαίας μέσα σε ένα σπίτι, που ήταν λασπωμένη: «Και λέω: “Για δες εδώ που τα κέντρα της Αθήνας τούς έχουν ξεχασμένους και κάποιοι κάθε τέσσερα χρόνια έρχονται και σφίγγουν τα χέρια για τις εκλογές, αυτοί έχουν την ελληνική σημαία ψηλά, αλλά το κράτος την έχει λασπωμένη». 

kasselakis karditsa

kasselakis karditsa kasselakis karditsa

kasselakis karditsa kasselakis karditsa

kasselakis karditsa kasselakis karditsa

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5