Πολιτική

Εξεταστική για παρακολουθήσεις: Αποχώρησε η αντιπολίτευση απο τη συνεδρίαση

Αποχώρησε σύσσωμη η αντιπολίτευση από την συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τις παρακολουθήσεις, καταγγέλλοντας τη ΝΔ για παρακτικές συσκότισης.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά το τέλος της συνεδρίασης δήλωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την σημερινή διαδικασία στην Εξεταστική Επιτροπή καθώς η κυβερνητική πλειοψηφία διοργάνωσε μια προσχηματική στην πραγματικότητα συζήτηση επί της κλήσης νέων μαρτύρων. Είχε προαποφασίσει ότι θα κλείσει τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής άρον άρον, με σκοπό να συνεχιστεί η επιχείρηση συγκάλυψης των βαρύτατων πολιτικών ευθυνών του κ. Μητσοτάκη.

Θα συνεχίσουμε από την επόμενη συνεδρίαση να προσερχόμαστε στην Εξεταστική Επιτροπή. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα για να λάμψει η αλήθεια κόντρα στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, κόντρα στους σχεδιασμούς του κ. Μητσοτάκη ο οποίος θέλει να βυθίσει, όχι μόνο το Κοινοβούλιο, αλλά ολόκληρη την χώρα στο σκοτάδι».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τις παρακολουθήσεις, Νίκος Καραθανασόπουλος, μετά την ολοκλήρωση των σημερινών εργασιών της, δήλωσε: «Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόφαση της πλειοψηφίας της εξεταστικής Επιτροπής. Η εμμονή της να μην κληθούν και νέοι μάρτυρες απαραίτητοι για την διερεύνηση σε βάθος των τριών υποθέσεων των υποκλοπών, δηλαδή, στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕ του ΚΚΕ, του Νίκου Ανδρουλάκη και του Θανάση Κουκάκη, επιβεβαιώνει την πρόθεση τους για συγκάλυψη των υποθέσεων.

Το ΚΚΕ θα ενημερώσει για όλες αυτές τις εξελίξεις τον ελληνικό λαό επίσημα και θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να διερευνηθούν οι τρείς σοβαρές αυτές υποθέσεις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Εμμανουήλ Καραλή: «Με ένα ακόμα τεράστιο άλμα, πέτυχες να μας σηκώσεις μαζί σου ψηλά, μπράβο Μανόλο!»
«Συνέχισε να κατακτάς τους στόχους που θέτεις και κράτα για πάντα εκείνο το χαμόγελό σου, που δίνει σε όλους μας χαρά και αισιοδοξία», τονίζει ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση Novartis: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να φτάσει και στους ηθικούς αυτουργούς»
Μετά την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για φυλάκιση με αναστολή στους δύο πρώην προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επανέρχεται με αιχμηρή δήλωση
Ο Αντώνης Σαμαράς 2