Πολιτική

Εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι στην Έλενα Ακρίτα

Με εξώδικη δήλωση της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι απάντησε στις κατηγορίες της Έλενας Ακρίτα που έλαβαν χώρα μέσω αναρτήσεων της τελευταίας στο Facebook στις 31.3.2024 και 1.4.2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εξώδικο η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι δεν άφησε κανένα σημείο των εν λόγω αναρτήσεων της Έλενας Ακρίτα ασχολίαστο, απαντώντας με λεπτομέρειες και απτά αποδεικτικά στοιχεία που καταρρίπτουν όλους τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της.

Επιπλέον, επισήμανε και τον προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα της επίθεσης που δέχεται από την κ. Έλενα Ακρίτα, τα σχόλια της οποίας, είναι προσβλητικά και ανήθικα και τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά κυρίως ως γυναίκα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1