Πολιτική

Εκτάκτως στις Βρυξέλλες απευθείας από το Παρίσι ο Μητσοτάκης την Τετάρτη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί απευθείας από το Παρίσι μεθαύριο Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα δειπνήσει με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Η συνάντηση γίνεται με πρωτοβουλία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και είναι η πρώτη του ιδίου με τους Ευρωπαίους ηγέτες με αντικείμενο τη διαπραγμάτευση για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ, καθώς στις 20 Φεβρουαρίου έχει συγκληθεί έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για το ζήτημα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν στο Παρίσι και εν συνεχεία θα έχει συναντήσεις με οικονομικούς παράγοντες, επιχειρηματίες και επενδυτές στη γαλλική πρωτεύουσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
2