Πολιτική

Έλενα Ακρίτα για Δημήτρη Βαρτζόπουλο: «Να πάρει τις απόψεις του και να τις ρίξει στον Καιάδα του σκοταδισμού»

Σφοδρή επίθεση κατά του Δημήτρη Βαρτζόπουλου εξαπολύει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα στη σκιά των δηλώσεων του υφυπουργού Υγείας ότι «η γυναικοκτονία έχει βιολογική βάση».

«Να πάρει τις απόψεις του και να τις ρίξει στον Καιάδα του σκοταδισμού» τονίζει η Έλενα Ακρίτα σε δήλωσή της, ζητώντας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

«Η γυναίκα τίκτει. Από τη φύση τους τα αρσενικά είναι επιθετικά άρα η γυναικοκτονία έχει μια βιολογική βάση. Ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος να πάρει τις απόψεις του και να τις ρίξει στον Καιάδα του σκοταδισμού, όπου και ανήκουν», επισημαίνει η Έλενα Ακρίτα.

Και συνεχίζει: «Κανένας Βαρτζόπουλος δεν θα… δώσει γραμμή στις θηλυκότητες πώς θα διαχειριστούν το σώμα, την προσωπικότητα και τον ψυχισμό τους. Κανένας Βαρτζόπουλος δεν θα ξεπλύνει τους γυναικοκτόνους, τους βιαστές και τους κακοποιητές. Κανένας Βαρτζόπουλος δεν θα μας γυρίσει πίσω στον 16ο αιώνα».

«Αν ο Πρωθυπουργός δεν αποπέμψει τον υφυπουργό του σήμερα κιόλας, θα θεωρήσουμε ότι ταυτίζεται με τις επικίνδυνες και αναχρονιστικές αντιλήψεις του», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 5
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ