Πολιτική

Έλενα Ακρίτα: Η ανάρτησή της για τον 5ο σε δημοσκόπηση ΣΥΡΙΖΑ, η πισίνα και η φράση του Λένιν

Αίσθηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει στα social media η Έλενα Ακρίτα, προκειμένου να σχολιάσει δημοσκόπηση, τα ευρήματα της οποίας δείχνουν πέμπτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη φωτογραφία φαίνεται μία τηλεόραση, η οποία δείχνει σχετικό γράφημα της δημοσκόπησης του Open που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης (19.09.24), ενώ στο φόντο διακρίνεται η εσωτερική πισίνα που διατηρεί στο σπίτι της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

«Προσφυγή στις κάλπες χτες. Να τελειώνουμε με αυτό το χάος και να προχωρήσουμε μπροστά» σημείωσε η Έλενα Ακρίτα σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας.

Ωστόσο, αρκετοί χρήστες δεν φαίνεται να στάθηκαν στο σχολιασμό της, αλλά στην πισίνα του σπιτιού της.  Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τη σειρά της προχώρησε σε μία δεύτερη ανάρτηση, προκειμένου όπως είπε «να προλάβει» τα σχόλια, χρησιμοποιώντας μάλιστα γνωστή ρήση του Βλαντιμίρ Λένιν. 

 

 «Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία» έγραψε η Έλενα Ακρίτα, με το σχόλιό της αυτό να πυροδοτεί νέο γύρο σχολίων στο Χ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πώς φτάσαμε στη διπλωματική κρίση με τη Βεγγάζη: Η άστοχη επιλογή του Ευρωπαίου Επιτρόπου, το «παζάρι» Χαφτάρ και το αμείωτο «τσουνάμι» μεταναστών
«Γαλάζια» στελέχη, επεσήμαιναν γιατί δεν υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών και Μετανάστευσης δεδομένου ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε επιλέξει να επισκεφτεί πρώτα στη Βεγγάζη
Ο Χαλίφα Χαφτάρ 4
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 13
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 143