Πολιτική

ΕΝΦΙΑ και εργασιακά στο τραπέζι της συζήτησης θεσμών – κυβέρνησης

Με φορολογικά θέματα (ΕΝΦΙΑ) αρχίζουν αύριο στις 10.00 οι επαφές των υπουργών της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών.

Στη συνέχεια θα συζητηθούν: Δημοσιονομική διαχείριση (11.00), Επιχειρηματικό περιβάλλον και αγορές προϊόντων (12:00), Εργασιακά (13:00), Κοινωνική πρόνοια (16:00), Χρηματοπιστωτικά (17:00) και Follow up- Δημοσιονομικά (19.00).

Μετά την ολοκλήρωση των αυριανών συζητήσεων, θα σταματήσουν οι επαφές και οι θεσμοί θα ετοιμάσουν ένα νέο προσχέδιο για το staff level agreement, το οποίο θα αποστείλουν στην ελληνική πλευρά πολύ αργά αύριο το βράδυ ή νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Στη συνέχεια, οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου για το τελικό κείμενο της τεχνικής συμφωνίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πέτρο Μολυβιάτη: «Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία»
«Υπηρέτησε και το δημόσιο ήθος με τη διακριτική παρουσία του, τους χαμηλούς τόνους και το ενωτικό του πνεύμα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην ΥΠΕΞ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πέτρο Μολυβιάτη