Πολιτική

Αξιολόγηση: Ενημέρωση Τσίπρα στο… Twitter – “Δεν χρειαζόμαστε πρόσθετα μέτρα”

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συμμερίζεται τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης για άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, με αναρτήσεις του στο twitter, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Μάρτιν Σουλτς.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σημείωσε ακόμη ότι η ελληνική οικονομία παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης και υπογράμμισε ότι η χώρα «έχει τηρήσει τη συμφωνία και δεν χρειάζεται πρόσθετα μέτρα».

Αναλυτικά οι τρεις αναρτήσεις του πρωθυπουργού στο twitter:

– «Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο του @Europarl_EN για τα νομοσχέδια που καταθέσαμε τα οποία στοχεύουν στην προστασία των πιο αδύναμων».

-«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ο @EP_President συμμερίζεται τη γνώμη μας για άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης».

-«H ελληνική οικονομία παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης. Η Ελλάδα έχει τηρήσει τη συμφωνία και δεν χρειάζεται πρόσθετα μέτρα».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έλαβε τιμητικό μετάλλιο από τον Δήμο Ύδρας – Παρών και ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook η επίσημη σελίδα του Δήμου Ύδρας, η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, φωτογραφήθηκε με τον δήμαρχο, Γιώργο Κουκουδάκη, δίπλα τους και ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στην Ύδρα 30
Δαβάκης: Μήνυμα αποτροπής στην Τουρκία η αγορά των Rafale, η αναβάθμιση των F-16 και η δρομολογούμενη απόκτηση των F-35
«Η Πολεμική μας Αεροπορία γιορτάζει, μαζί με τα στελέχη της, στους ώμους των οποίων η πατρίδα έχει εναποθέσει την προστασία του εναερίου χώρου μας» είπε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Θανάση Δαβάκη στη Σχολή Ικάρων