Πολιτική

Ένωση Τραπεζών: Δεν ζητήσαμε να «ξεπαγώσουν» οι πλειστηριασμοί

Δεν πιέζουμε την κυβέρνηση για να αρχίζουν πάλι οι πλειστηριασμοί ακινήτων δήλωσε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Χ. Γκόρτσος και ενώ ο σάλος από τις δηλώσεις Σκορδά δεν έχει καταλαγιάσει.

«Από τη στιγμή που όπως είπατε, η κυβέρνηση άνοιξε και ξαναέκλεισε το θέμα των πλειστηριασμών δεν βλέπω τον λόγο να το ξανανοίξω εγώ, αυτό το θέμα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης όταν ρωτήθηκε από βουλευτές σχετικά με τη θέση της Ένωσης στο ζήτημα των πλειστηριασμών ακινήτων.

«Πρέπει όμως να πω ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει πίεση της Ένωσης προς την κυβέρνηση για το θέμα», είπε ο κ. Γκόρτσος και πρόσθεσε ότι «οι τράπεζες δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να μαζέψουν ακίνητα όπως μαζεύονταν στο παρελθόν τα αυτοκίνητα». Σημείωσε επίσης ότι και «στις περιπτώσεις που επιτρέπονται οι πλειστηριασμοί ο αριθμός είναι πολύ μικρός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσπαθεί να τα μαζέψει ο Σκορδάς – “Καμία αλλαγή για την αναστολή πλειστηριασμών α’ κατοικίας”

Αν δεν γίνει άρση του παγώματος των πλειστηριασμών θα βγουν χιλιάδες σπίτια στο σφυρί!

Aπίστευτη αγγελία – Δώστε μας το σπίτι σας δίχως ενοίκιο και θα σας πληρώνουμε τα έξοδα!

Όλες οι αλλαγές στο χαράτσι – Ποιοι θα έχουν έκπτωση ως και 90% και ποιοι θα πληρώσουν διπλάσιο φόρο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28