Πολιτική

Επιλύονται οι δυσλειτουργίες στις τραπεζικές συναλλαγές

Επιλύονται σταδιακά και συστηματικά οι πρόσκαιρες δυσλειτουργίες στις τραπεζικές συναλλαγές δηλώνει ο Αντώνης Παπαδεράκης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιλύονται σταδιακά και συστηματικά οι πρόσκαιρες δυσλειτουργίες που παρατηρήθηκαν στις συναλλαγές τις πρώτες ημέρες με κλειστές τις τράπεζες, όπως είπε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Αντώνης Παπαδεράκης.

Όπως σχολίασε σε δήλωσή του πριν λίγο, ο Αντώνης Παπαδεράκης, “πέρα από τις δικές μας προσπάθειες, τον πρώτο ρόλο στην εξομάλυνση της λειτουργίας της αγοράς έπαιξε η ωριμότητα και η ψυχραιμία που επέδειξαν καταναλωτές και επιχειρήσεις.

Κόντρα σε λογικές κινδυνολογίας και τρομοκράτησης των πολιτών από συγκεκριμένους κύκλους που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα, εγχώρια και διεθνή, οι πολίτες έχουν ήδη απαντήσει”.

Ο γενικός γραμματέας καλεί όλους τους πολίτες να πουν όχι στη λιτότητα που πλήττει τα εισοδήματα των πολιτών και “να δώσουν τη στήριξή τους στην ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για να πετύχουμε όλοι μαζί μια νέα συμφωνία που θα περιλαμβάνει ουσιαστική λύση για το χρέος, για να απεγκλωβιστεί η οικονομία από το φαύλο κύκλο του μη βιώσιμου χρέους και των μνημονίων.

Μια συμφωνία που θα στηρίζει το εισόδημα και την αγοραστική ικανότητα των εργαζομένων και θα δώσει νέα, βιώσιμη αναπτυξιακή προοπτική στην οικονομία, με κοινωνικό πρόσημο και προς όφελος των πολλών”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Γεωργιάδη κατά Σαμαρά: «Πάντα πίστευα ότι οι εμφύλιοι πόλεμοι οδηγούν σε αίσχη και παραλογισμούς»
«Η αναφορά Τσιούτσια ότι ο Μητσοτάκης άλλαξε τον χαρακτήρα της ΝΔ, προσβάλει τον Σαμαρά, ο οποίος ενέταξε στο κόμμα και εμένα, τον Βορίδη και τον Πλεύρη» λέει ο υπουργός Υγείας
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 5
ΕΛ.Α.Σ: Στήνει οργανωτικό δίκτυο σε όλη τη χώρα – Οι συντονιστές των Περιφερειών και η νέα δομή, όλα τα ονόματα
Η Πολιτική Επιτροπή της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης ενέκρινε τη συγκρότηση του Οργανωτικού Γραφείου και τον επιμερισμό των τομέων ευθύνης - Ολοκληρώθηκε ο «χάρτης» των περιφερειακών συντονιστών - Στόχος η οργανωτική ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο και η διαρκής επαφή με την κοινωνία
Αλέξης Τσίπρας 38
Μητσοτάκης για Μετρό Θεσσαλονίκης: «Ένα χρωστούμενο λιγότερο» – «Ολοκληρώθηκε η καταβολή των νέων συντάξεων χηρείας»
Στο τέλος του 2026 διαγωνισμός για την ανάπλαση του Σιδηροδρομικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη - Ιδιαίτερη είναι η αναφορά του για χαμηλότερες τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως τρόφιμα, είδη διαβίωσης και σχολικά είδη
Κυριάκος Μητσοτάκης 200
Παύλος Μαρινάκης για τα μέτρα στη ΔΕΘ: Έμφαση σε μεσαία τάξη, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οικογένειες – Εξετάζεται η μείωση προκαταβολής φόρου
Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για αλλαγές στα τεκμήρια, την προκλητικότητα της Άγκυρας και την παράταση της επιδότησης στο πετρέλαιο κίνησης
Ο Παύλος Μαρινάκης