Πολιτική

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην “Κιβωτό του Κόσμου”

Την "Κιβωτό του Κόσμου", έναν "μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας της μητέρας και του παιδιού", μια πρότυπη κοινότητα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αγάπης, στην Αθήνα, επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας γνώρισε από κοντά τους ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα της “Κιβωτού του Κόσμου” και ενημερώθηκε για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται και έχει ως στόχο να δημιουργηθεί μια ομπρέλα κοινωνικής προστασίας, φροντίδας και μέριμνας για εκατοντάδες παιδιά, που την έχουν ανάγκη περισσότερο από τον καθένα.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του, ο Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε:
“Με μεγάλη χαρά επισκέφτηκα σήμερα την ‘Κιβωτό του Κόσμου” και είδα το σημαντικό έργο που επιτελείται από τον Πατέρα Αντώνιο και όλη την ομάδα της “Κιβωτού”.
Θέλω να τους συγχαρώ, γιατί κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και χωρίς την βοήθεια του κράτους ούτε για τα βασικά είδη, έχουν καταφέρει να υποστηρίξουν αυτήν την τεράστια προσπάθεια. Είναι επίσης πολύ σημαντικό, ότι σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα και την κοινωνία, οι συμπολίτες μας υποστηρίζουν τέτοιου είδους κοινωνικές δομές,
Γιατί ό,τι επισκεφτήκαμε σήμερα, έχει γίνει με χρήματα των συμπολιτών μας που αντιλαμβάνονται πως είμαστε μια κοινωνία που έχει χτυπηθεί πολύ από την κρίση.
Δεσμεύτηκα προσωπικά, πως θα σταθώ αρωγός στη προσπάθεια αυτή, γιατί μπορούμε να στηρίξουμε στη πράξη και όχι στα λόγια τους κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αήθης επίθεση του Κωνσταντίνου Φλώρου στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είσαι ξεφτιλισμένη»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Φλώρο ότι συνεχάρη την κυβέρνηση με αφορμή το νομοσχέδιο Κυρανάκη για τον ελληνικό σιδηρόδρομο και αυτός αντέδρασε με χυδαίους χαρακτηρισμούς
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
59
«Το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό, επείγουσα ανάγκη για μεταρρυθμίσεις» - Οι πέντε άξονες για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη
Στη σύσκεψη έγινε αναλυτική παρουσίαση των επιστημονικών δεδομένων, τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα το μέγεθος του προβλήματος, λόγω της κλιματικής κρίσης, σε όλες τις χώρες της Μεσογείου
Μόρνος 36
Μαρινάκης για το μπλόκο στην Σύρο σε ισραηλινούς τουρίστες: Είναι εξοργιστικό – Ο αντισημιτισμός δεν θα γίνει ανεκτός στην Ελλάδα
«Υπάρχει διάταξη ξεκάθαρη στον αντιρατσιστικό νόμο, η οποία περιγράφει κάποιες πράξεις όταν στρέφονται κάποιοι κατά πολιτών, λόγω των διαφόρων χαρακτηριστικών ή ταυτοτικών ζητημάτων τα οποία τα προστατεύει ο νόμος»
Συρος
51
Σε εσωτερική περιδίνηση το ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Η παραίτηση Λαμπρόπουλου που άναψε φωτιές
Στις 18 Ιουλίου, ο Λάμπρος  Αντωνόπουλος πήρε την απόφαση, χωρίς να έχει ενημερώσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, να στείλει  επιστολή στον ΟΠΕΚΕΠΕ, επιστρέφοντας πάνω από 15.000 ευρώ που είχε εισπράξει, επικαλούμενος λόγους «ευθιξίας»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης