Πολιτική

Επιστολική ψήφος: 145.000 έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής  

Η προθεσμία έληξε χθες (03/06/2024) αλλά και σήμερα (04/06/2024) μπορούν οι εκλογείς που επέλεξαν την επιστολική ψήφο για τις ευρωεκλογές να καταθέσουν απευθείας τον φάκελο σε γραφεία της εταιρείας κούριερ.

Για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι των ευρωεκλογών θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 17:00. Για τους Έλληνες εκλογείς του εξωτερικού η προθεσμία έληξε στις 28 Μαΐου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εγγεγραμμένοι είναι 202.515  (Εξωτερικό: 51.045  Εσωτερικό: 151.470). Ψήφισαν: 144.893 (Εξωτερικό: 37.926  Εσωτερικό: 106.967) και η ενσωμάτωση είναι 71,55%  (Εξωτερικό: 74,30%  Εσωτερικό: 70,62%).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1