Πολιτική

Επιστολική ψήφος: 145.000 έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής  

Η προθεσμία έληξε χθες (03/06/2024) αλλά και σήμερα (04/06/2024) μπορούν οι εκλογείς που επέλεξαν την επιστολική ψήφο για τις ευρωεκλογές να καταθέσουν απευθείας τον φάκελο σε γραφεία της εταιρείας κούριερ.

Για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι των ευρωεκλογών θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 17:00. Για τους Έλληνες εκλογείς του εξωτερικού η προθεσμία έληξε στις 28 Μαΐου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εγγεγραμμένοι είναι 202.515  (Εξωτερικό: 51.045  Εσωτερικό: 151.470). Ψήφισαν: 144.893 (Εξωτερικό: 37.926  Εσωτερικό: 106.967) και η ενσωμάτωση είναι 71,55%  (Εξωτερικό: 74,30%  Εσωτερικό: 70,62%).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28