Πολιτική

Επιστολική ψήφος: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο επί της αρχής με μεγάλη πλειοψηφία

Ψηφίστηκε επί της αρχής και με ευρεία πλειοψηφία το νομοσχέδιο για επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές και τα εθνικά δημοψηφίσματα, στην ψηφοφορία που έγινε στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η Πλεύση Ελευθερίας ψήφισαν «ναι» επί της αρχής στο νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο.

Το ΚΚΕ και η «Νίκη» δήλωσαν «κατά» εκφράζοντας προβληματισμούς για φαινόμενα νοθείας που μπορεί να εμφανιστούν. Η Ελληνική Λύση και οι «Σπαρτιάτες» δήλωσαν επιφύλαξη για την τελική τους στάση στην Ολομέλεια. Καθώς ο ειδικός αγορητής της Νέας Αριστεράς Δημήτρης Τζανακακόπουλος δεν βρισκόταν στην αίθουσα, με την έναρξη της συνεδρίασης, θα δηλώσει τη στάση του κόμματος του, επί της αρχής του νομοσχεδίου, στην πορεία της σημερινής συνεδρίασης.

Παρά το «ναι» κομμάτων της αντιπολίτευσης, οι εκπρόσωποι τους προϊδέασαν ότι διατηρούν επιφυλάξεις για επιμέρους διατάξεις και άρθρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βεντέτα» κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ: Νέα αντιπαράθεση για τα Βορίζια και τα «εγκλήματα τιμής» με αφορμή τις δηλώσεις Φλωρίδη
Κυβέρνηση: «Αρκούσε μια συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη. Έστω και τώρα, ας την πει. Ποτέ δεν είναι αργά» - ΠΑΣΟΚ: «Υπάρχουν «εθιμικές» ανθρωποκτονίες;»
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου