Πολιτική

Επίθεση Καρανίκα κατά Ραχήλ Μακρή: Η κοπελιά είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη

Άγρια επίθεση κατά της Ραχήλ Μακρή εξαπέλυσε ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, ενώ από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε η Σοφία Βούλτεψη. 

Ο κ. Καρανίκας χαρακτηρίζει “ρετάλι τσίρκου” την Ραχήλ Μακρή και όπως τονίζει “ταιριάζει στην υστερία της απόγνωσης των ηττημένων με την άλλη αστεία της ΝΔ, την αποτυχημένη δημοσιογράφα, την Βούλτεψη“.

Η επίμαχη ανάρτηση στο Facebook:

“Η Ραχήλ Μακρή… αυτό το αστείο, το είχαμε στην βουλή-ντροπή μας.
Ίσως είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η κοπελιά είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη όσο το σεμεδάκι που της ταιριάζει αισθητικά-ηθικά.
Την απέβαλε ο κόσμος, όπως και όλη αυτήν την πολιτική παρέα που τρέχει δίπλα στην άκρα δεξιά και διαδηλώνει ενάντια στην κυβέρνηση. Τώρα ψάχνει ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στις λινάτσες της αντίδρασης.
‘’Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες’’ , λέει ο λαός και αποφεύγουμε…αυτην την αστεία που περιφέρεται στα μμε και φωτογραφίζεται όπως να’ναι, ξεστομίζοντας ατάκες που θέλει να μοιάζουν πολιτικές.
Την βλέπω να φωτογραφίζεται γυμνή μαζί με την άλλη αστεία της νδ, την αποτυχημένη δημοσιογράφα, την Βούλτεψη, που ταιριάζουν στην υστερία της απόγνωσης των ηττημένων, δίχως αντίκρισμα και μέλλον.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Με ομιλία Ανδρουλάκη ανοίγει την Παρασκευή το 4ο Τακτικό Συνέδριο, παρεμβάσεις από Παπανδρέου και Βενιζέλο – Το αναλυτικό πρόγραμμα
Το τριήμερο 27 έως 29 Μαρτίου στο Παλαιό Φάληρο θα κινηθεί σε άξονες προγράμματος, οργανωτικής ανασυγκρότησης και πολιτικής στρατηγικής, με παρεμβάσεις Παπανδρέου και Βενιζέλου το Σάββατο και την εκλογή νέων οργάνων να κλείνει τις εργασίες
Νίκος Ανδρουλάκης
Μήνυμα ενότητας από τον Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Να ξεχωρίζουμε τα σοβαρά ενός κόσμου που αλλάζει από τα μικρά του κομματικού μικρόκοσμου
Ο πρωθυπουργός, από το υπουργικό συμβούλιο, συνέδεσε τη διεθνή αστάθεια με την ανάγκη εσωτερικής συνοχής, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα θα παραμείνει παρούσα σε όλα τα διπλωματικά μέτωπα
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κατώτατο μισθό στα 920 ευρώ ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αύξηση 40 ευρώ τον μήνα από πέρυσι
Πρόκειται για μηνιαία αύξηση 40 ευρώ από πέρσι, που πρακτικά είναι μισός μισθός ετησίως. Σημειώνεται πως είναι η 6η κατά σειρά αύξηση, με την σωρευτική πρόοδο να είναι στο +41,5% από το 2019
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 236