Πολιτική

ΕΣΗΕΑ για Στέφανο Κασσελάκη: Κάνει διακοπές και οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν απλήρωτοι

«Αγανάκτηση» εκφράζει η ΕΣΗΕΑ για τη συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων κατηγορεί τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «απαξιωτική στάση».

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει πως την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται σε διακοπές, εργαζόμενοι των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας, ούτε τη μισθοδοσία Ιουλίου.

«Αγανάκτηση της ΕΣΗΕΑ για τη στάση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απαξιωτική στάση που έχει επιδείξει όλο το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Στέφανος Κασσελάκης απέναντι στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του κόμματος αλλά και απέναντι στην ΕΣΗΕΑ καθώς έχει λάβει επισήμως προσκλήσεις σε συνάντηση χωρίς έως τώρα να ανταποκριθεί.

Την ίδια ώρα που ο ίδιος, όπως έχει άλλωστε δικαίωμα, βρίσκεται σε διακοπές, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και όλοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ», στην ιστοσελίδα avgi.gr και στον Ρ/Σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν έχουν λάβει τη μισθοδοσία για τον μήνα Ιούλιο. Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να αναλάβει τις ευθύνες του ως Πρόεδρος του κόμματος που είναι ο βασικός μέτοχος των ΜΜΕ αλλά και να συνειδητοποιήσει τους όρους του θεσμικού διαλόγου που είναι απαραίτητος όταν διακυβεύεται το εργασιακό μέλλον δεκάδων εργαζομένων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πέτρο Μολυβιάτη: «Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία»
«Υπηρέτησε και το δημόσιο ήθος με τη διακριτική παρουσία του, τους χαμηλούς τόνους και το ενωτικό του πνεύμα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην ΥΠΕΞ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πέτρο Μολυβιάτη
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 10