Πολιτική

ΕΣΡ: Δεν υπάρχει πρόβλημα με την πολιτική διαφήμιση της ΝΔ, με τα παιδιά

Το ΕΣΡ αποφάσισε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πολιτική διαφήμιση της ΝΔ και ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη διάταξη που θα μπορούσε να εφαρμοστεί στο συγκεκριμένο περιστατικό με το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο.  

Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης έκρινε, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πολιτική διαφήμιση της ΝΔ, στην οποία προβάλλονται ανήλικα παιδιά σε σχολική αίθουσα.

Ο πρόεδρος του ΕΣΡ κ. Λασκαρίδης τόνισε για τη συγκεκριμένη διαφήμιση, η οποία τέθηκε υπόψη του Συμβουλίου -μετά από καταγγελία ότι είναι προσβλητική προς τους πολίτες- ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη διάταξη που θα μπορούσε να εφαρμοστεί στο συγκεκριμένο περιστατικό με το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο.

Υπενθύμισε ότι η μόνη διάταξη του νόμου για τις διαφημίσεις ορίζει να μην παρουσιάζονται αναίτια ανήλικοι σε επικίνδυνες καταστάσεις, κάτι που δεν γίνεται κατά τη συγκεκριμένη διαφήμιση. Επίσης σημείωσε πως δεν υπάρχει κάποια διάταξη του νόμου που να καθορίζει το περιεχόμενο σε πολιτικές διαφημίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Ο Καρατζαφέρης κύριε δεν είναι;” Όλα τα σποτ – παρωδία!

Αντιγραφή από την Αργεντινή το νεο σποτ της ΝΔ – Τι απαντά η Νέα Δημοκρατία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Γεωργιάδη για Δένδια: «Να μην δεχόμαστε εύκολα την κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου»
«Αν μιλάς και υπερασπίζεσαι ένα δύσκολο έργο τότε θα φύγει και κανένας πόντος, και για να το πω ανάποδα, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φύγει κανένας πόντος δεν μιλάνε καθόλου» λέει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 13
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 92
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία