Πολιτική

ΕΣΡ – Φάμελος: Την Δευτέρα η διάσκεψη των Προέδρων

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτης Φάμελος περιμένει την ερχόμενη Δευτέρα όπως ειπε τη διάσκεψη προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ με τις απαραίτητες συγκλίσεις απο τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 88.0 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως μέχρι ομως να συγκροτηθεί και να λειτουργήσει το ΕΣΡ που θα εχει την ευθύνη για τον διαγωνισμό θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος στις τηλεοράσεις και ως εκ τούτου η κυβέρνηση μαζί με το ΕΣΡ θα πρέπει να δει και την συγκεκριμένη περίοδο μέχρι το διαγωνισμό για τις τελεοπτικές άδειες.

Δεν απέκλεισε οπως είπε στη συζήτηση αυτή, να υπάρξουν οι προσωρινές βεβαιώσεις οχι μόνο στα υφιστάμενα τηλεοπτικά δίκτυα , αλλά και σε όλους οσοι ενδιαφέρονται ακόμη και στους υπερθεματιστές οι οποίοι, σημείωσε ειναι οι μόνοι που εχουν καταβάλει οικονομικό τίμημα.

Στην παρατήρηση οτι και τα κανάλια που λειτουργούν σήμερα ολα αυτά τα χρόνια πληρώναν με την καταβολή μισθών, αλλά και στα ασφαλιστικά ταμεία και εισφορές, ο κ. Φάμελος τόνισε πως μπορεί να κατέβαλαν τους φόρους τους, αλλά δεν πλήρωναν ποτέ μέχρι που ηρθε ο ΣΥΡΙΖΑ τέλη για τις διαφημίσεις και τέλη συχνοτήτων. Τώρα ειπε ο κ. Φάμελος η παρούσα κυβέρνηση εισέπραξε 60 εκ. Ευρώ ενώ ολες οι άλλες προηγούμενες κυβερνήσεις δεν είχαν το κουράγιο να εισπράξουν τα χρήματα αυτά με το νόμο που είχαν ψηφίσει οι ίδιοι.

Αναφορικά με τις ενστάσεις της ομάδας των 53+ προς τον κ. Τσίπρα για την επιλογή του Βύρωνα Πολύδωρα ως επικεφαλής του ΕΣΡ ο κ. Φάμελος απάντησε οτι οι προτάσεις τους και οι παρατηρήσεις τους λαμβάνονται υπόψη απο τον πρωθυπουργό μέσα απο το όργανο στο οποίο συνέστησε ο κ. Τσίπρας , το πολιτικό συμβούλιο στο οποίο μετέχουν κορυφαία στελέχη του κόμματος.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος για βία ανηλίκων: Σήμερα θα παραδοθεί το Kids Wallet – Φιλοδοξία μας να θεσπιστούν τα 15 έτη ηλικία για την ψηφιακή ενηλικίωση
«Φιλοδοξία της κυβέρνησης είναι να θεσπιστεί το έτος ψηφιακής ενηλικίωσης, όπου τα 15 έτη να οριστούν ως το κατώφλι όπου ένας έφηβος θα μπορεί μόνος του να κάνει κάποιες επιλογές»
Ο Άκης Σκέρτσος
Ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει το βάρος στα Τέμπη για να σταματήσει τις διαρροές προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Από σήμερα αναμένεται να λάβουν γνώση  της υπόθεσης και άλλοι βουλευτές -δικηγόροι στο επάγγελμα- καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί εφόσον αποφασίσει να καταθέσει πρόταση για προανακριτική να είναι πλήρως τεκμηριωμένη
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1
Τι σηματοδοτεί η απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να αφήσει τον Χάρη Δούκα εκτός «πρωινού καφέ»
Η απουσία του δημάρχου έχει την σημασία της καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να βάλει στο όργανο αυτό τους δύο από τους τρεις εσωκομματικούς του αντιπάλους
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας 1
Με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις το Μέγαρο Μαξίμου: Στόχος το 32% μετά τη ΔΕΘ και ο ρόλος του Κώστα Καραμανλή
Σήμερα, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μαξίμου, θα παρουσιάσουν την Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Βίας και της Παραβατικότητας των Ανηλίκων
Το Μέγαρο Μαξίμου