Πολιτική

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων: Στο πλευρό των αθλητών ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου

Τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων (Amputee FootballHellas) συνάντησαν, προκειμένου να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στο Nations League, ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Σταμάτης, κατά την αναχώρηση της αποστολής από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, αρμόδιος του Συντονιστικού Μηχανισμού για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία, υπογράμμισε τη διαρκή στήριξη της Κυβέρνησης στην Εθνική μας Ομάδα, η οποία, μέσω της δράσης της, αναδεικνύει τη σημασία του αθλητισμού ως μέσου κοινωνικής ένταξης και συμπερίληψης.

«Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας, με τη δύναμη και τη θέλησή τους, αποδεικνύουν ότι η αναπηρία δεν αποτελεί εμπόδιο για την ενεργό συμμετοχή στις αθλητικές διοργανώσεις», τόνισε.

Η 16μελής αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων αναχωρεί για την πόλη Blankenberge του Βελγίου, όπου και θα συμμετάσχει στο Γ’ γκρουπ δυναμικότητας του Nations League, με διοργανώτρια αρχή την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων (European Amputee Football Federation).

Επισημαίνεται ότι το εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο EURO 2024 που θα διοργανωθεί στη Γαλλία.

STAVROSPAPASTAVROU

Η Εθνική Ομάδα δραστηριοποιείται από το 2016, είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων και έχει διακριθεί με το βραβείο Fair Play της χρονιάς για το 2021.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντιπαράθεση Στέφανου Κασσελάκη – Δημήτρη Μαρκόπουλου: «Για λάθος λέξη σε υπότιτλο ενός site απειλεί με μηνύσεις»
«Απίστευτος προπέτης ο Κασσελάκης, τη λέξη "business" την μπέρδεψε με "μίζες", χωρίς να ακούσει το απόσπασμα της ΕΡΤ έσπευσε να απειλήσει με μηνύσεις, προσοχή γιατί και εγώ κάνω αγωγές» τονίζει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
Στέφανος Κασσελάκης 3
Πρόεδρος Αρείου Πάγου σε δικηγορικούς συλλόγους: Γιατί δεν κινήσατε πειθαρχική διαδικασία κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου;
Έχει ήδη σταλεί στον πρόεδρο του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσό αναφορά «για τη διερεύνηση πειθαρχικής ευθύνης δικηγόρου» εκ μέρους της Πρωτοδίκη Βόλου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 21
Δημοσκόπηση Real Polls: Διψήφιο προβάδισμα για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Το 54,3% δεν εμπιστεύεται κανέναν πολιτικό αρχηγό να ηγηθεί της προοδευτικής παράταξης
Το 13,5% των πολιτών θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ηγηθεί της «κατακερματισμένης» προοδευτικής παράταξης και να την οδηγήσει στην κυβέρνηση
Κάλπη