Πολιτική

Έτοιμος ο νέος εκλογικός νόμος! Τι συζήτησαν Μητσοτάκης – Θεοδωρικάκος

Ο νέος εκλογικός νόμος βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης στη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο κατά τη σημερινή τους συνάντηση στις 5 μμ.

Στη διάρκεια της περίπου μίας ώρας συνάντησης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε και για άλλες νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου Εσωτερικών που απαιτούν άμεση ρύθμιση.

Επίσης, εξετάστηκαν λεπτομέρειες του εκλογικού νόμου ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί εντός του Ιανουαρίου. Στόχος της κυβέρνησης είναι να τρέξουν πολύ γρήγορα οι σχετικές διαδικασίες.

Το σχέδιο νόμου θα δοθεί στη δημοσιότητα μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από την Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με εντολή του κ. Μητσοτάκη τις επαφές με τα κόμματα, για τον εκλογικό νόμο, θα τις αναλάβουν ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος
Τραγικό «παιχνίδι» της μοίρας για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο: Βοήθησε να πολλαπλασιαστούν οι απινιδωτές στη χώρα αλλά «έσβησε» σε παραλία που δεν διέθετε τη σωτήρια συσκευή
Σήμερα υπάρχουν περίπου 70 απινιδωτές στον δήμο Σιθωνίας, ωστόσο στην παραλία που έπαθε ανακοπή ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, δεν έχει τοποθετηθεί τέτοιο μηχάνημα
Απόστολος Βεσυρόπουλος 13