Πολιτική

Eurogroup: Βαρουφάκης… who; “Στάζουν μέλι” για τον Τσακαλώτο!

Είναι κάτι που είχε φανεί από την πρώτη μέρα της διάδοχης κατάστασης στον "θώκο" του υπουργείο Οικονομικών, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να κερδίζει τις εντυπώσεις από τον προκάτοχό του, Γιάνη Βαρουφάκη, τόσο στις συνεδριάσεις του Eurogroup όσο και στις Συνόδους Κορυφής.

Είναι κάτι που λέγεται… σχεδόν “με ένα στόμα” από όλους όσους παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις.

Από το ρεπορτάζ προέκυπτε ότι οι ευρωπαίοι εταίροι έβλεπαν “με καλύτερο μάτι” τον νέο υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, σε σχέση με τον προκάτοχό του, Γιάνη Βαρουφάκη, παρόλο που οι μεταξύ τους σχέσεις είναι εξαιρετικές, όπως διατείνονται και οι δύο σε κάθε ευκαιρία.

Όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότερο πληθαίνουν αυτές οι φωνές, με τελευταία περίπτωση αυτή του ανταποκριτή των Sunday Times του Λονδίνου στις Βρυξέλλες.

Ο Bojan Pancevski, λοιπόν, το θέτει λιτά και μεταφέρει δήλωση ενός ευρωπαίου υπουργού Οικονομικών (χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

Αναφέρει συγκεκριμένα στο twitter: “Ευρωπαίος υπουργός Οικονομικών: Ο Τσακαλώτος θα έπρεπε να έρθει τον Φεβρουάριο. Ο Βαρουφάκης τα κατέστρεψε όλα, χαραμίσαμε πέντε μήνες”.

Δείτε το tweet του:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
15
Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία
Η γενική συνέλευση εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο οι εισαγγελείς «καταδικάζουν κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στοχοποίησης των εισαγγελικών λειτουργών, με αφορμή τους χειρισμούς τους σε συγκεκριμένες υποθέσεις»
Γιώργος Φλωρίδης