Πολιτική

Ευάγγελος Αντώναρος: Οι Ρουβίτσες πήραν στα σοβαρά ότι ζήτησα δήθεν από τον Στέφανο Κασσελάκη να με προτείνει για ΠτΔ

«Που να πάρει είδηση από αυτοσαρκασμό και σάτιρα το αφιονισμένο οπαδικό μυαλό τους» αναφέρει στην ανάρτησή του

Νέες «φωτιές» άναψε στον Στέφανο Κασσελάκη ο Ευάγγελος Αντώναρος λίγες μέρες μετά τη διαγραφή του από το Κίνημα Δημοκρατίας.

Με ανάρτησή του στο Facebook το μεσημέρι της Τετάρτης (16.7.25) ο Ευάγγελος Αντώναρος υποστήριξε πως ο λόγος που διεγράφη από το Κίνημα Δημοκρατίας ήταν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήθελε να τον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2030 και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλή απαιτούσε αυτό να γίνει με συμβολαιογραφική πράξη και μάλιστα σε συμβολαιογράφο της δικής του επιλογής.

Με δεύτερη ανάρτησή του, λίγο αργότερα, ο Ευάγγελος Αντώναρος επανήλθε υποστηρίζοντας πως η προηγούμενη ανάρτησή του ήταν ειρωνική και καταφέρθηκε, για μια ακόμα φορά εναντίον των οπαδών του Στέφανου Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντάς τους και πάλι, ως «Ρουβίτσες».

«Έλεος. Έλεος. Έλεος. Είπαμε κάνει πολλή ζέστη! Αλλά λίγο καθαρό μυαλό δεν βλάπτει! Καλά οι…Ρουβιτσες πήραν στα σοβαρά την ειρωνική μου ανάρτηση ότι ζήτησα δηθεν από τον Stefanos Kasselakis να με προτείνει για ΠτΔ το 2030», έγραψε.

 

«Που να πάρει είδηση από αυτοσαρκασμό και σάτιρα το αφιονισμένο οπαδικό μυαλό τους. Αλλά να την πατήσουν και δημοσιογράφοι σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης; Προφανώς δεν ξέρουν την αγγλική δημοσιογραφική έκφραση ότι το καλοκαίρι είναι silly season! Αν θέλουν έχω κι άλλα να τους σερβίρω», ανέφερε.

Η πρώτη ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

Αν καθόμουν να απαντήσω σε όσα γράφουν οι εναπομείνασες Ρουβιτσες για μένα, ούτε την μαγευτική ομορφιά της Πάτμου θα απολάμβανα ούτε να διαβάζω θα προλάβαινα ούτε τους φίλους μου να συναντώ.

Άλλωστε το τι πραγματικά ζήτησα από τον Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis δεν το βρήκε κάνεις μέχρι τώρα. Ας το πάρει το ποτάμι. Ήθελα να με προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2030. Και απαιτούσα αυτό να γίνει με συμβολαιογραφική πράξη και μάλιστα σε συμβολαιογράφο της δικής μου επιλογής.

 

Καταλαβαίνω ότι δεν του πολυ-αρεσε η ιδέα. Άλλωστε μπορεί να ξέρει κάτι που εγώ απλά υποπτεύομαι: Ότι μέχρι τότε μάλλον δεν θα έχει ρόλο στον πολιτικό σύστημα της χώρας. Οπότε δεν ήθελε να αναλάβει καμμία δέσμευση. Ίσως επειδή είναι πολύ τυπικός σε όσα υπόσχεται. Έτσι μου λένε τουλάχιστον…Εγώ που να ξέρω;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβέρνηση για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Καμία όχληση απο την ευρωπαϊκή εισαγγελία – Να ξεκαθαρίσει την θέση της η Λευκωσία
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε και για τις αναρτήσεις Τσίπρα αλλά και το πόρισμα του Γενικού Χημείο του Κράτους για τα Τέμπη
Φωτογραφία αρχείου 
(EUROKINISSI
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ακύρωσε την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Δράμας: «Δεν πηγαίνω ούτε να τσακώνομαι ούτε να με απειλούν ότι θα με πυροβολήσουν»
Στην καταγγελία του αναφέρει ότι ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Δράμας «προσκείμενος στο ΚΚΕ ξεκίνησε δημόσιο αγώνα για να με προπηλακίσουν εκεί κατά την άφιξη μου»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 51
Ανδρουλάκης: «Οι μέρες ασυδοσίας της ΝΔ τελείωσαν, η πολιτική πρέπει να ξανασυστηθεί με την ηθική»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 51ης επετείου από την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στην ιστορία της παράταξης ενώ κατέθεσε και συγκεκριμένες προτάσεις για το δημογραφικό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Τα σενάρια για κοινή κοινοβουλευτική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς – Οι επιλεκτικές κινήσεις Τσίπρα στο πιθανό νέο κόμμα
Στελέχη και των δύο κομμάτων θεωρούν ότι θα μπορέσουν να αναστείλουν την κίνηση Τσίπρα αφού θα εμφανιστούν ως κοινός φορέας που θέλει να εκφράσει τον χώρο της αριστεράς
Σωκράτης Φάμελλος και Αλέξης Χαρίτσης 3
«Ορόσημο» για τη δημοσκοπική ανάκαμψη της ΝΔ η ΔΕΘ – Ο κρίσιμος ρόλος του αριθμού 3
Η προσδοκία στο κυβερνητικό «στρατόπεδο» είναι τα ποσοστά, μετά τη Δ.Ε.Θ. να αυξηθούν κατά 2 με 3 μονάδες, κι έτσι στην εκτίμηση ψήφου το ποσοστό της «γαλάζιας» παράταξης να γράψει μπροστά τον αριθμό «3»
Κυριάκος Μητσοτάκης 28
Νίκος Ανδρουλάκης: «Οι μέρες της ασυδοσίας της ΝΔ σε λίγο τελειώνουν» - Η ομιλία του από το Ζάππειο για τα 51 χρόνια ΠΑΣΟΚ
51 χρόνια μετά τη δημιουργία του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος, έγινε το βράδυ της Τετάρτης η επετειακή εκδήλωση στο Ζάππειο με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Ανδρουλάκη
Νίκος Ανδρουλάκης
16